![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Micy Üyelik Tarihi: 10/2006 Yer: Bursa
|
CV görünümdeki sayfamdan daha önce sıkılmış ve değiştirmek için vakit kollarken, dün gece javascript ile oynarken aklıma bu şekilde bir fikir geldi. Aslında daha da geliştireceğim de. İsteğim, cümle düşüklüklerim, eksikler yada göze hoş gelmeyen noktalar neler, artıları ve eksileri nelerdir tartmanızı istiyorum. Tasarımdan pek anlamadığımdan yüzeysel olarak tasarımı kendimce test edemedim. İçimizde bu işten çok iyi anlayanlar var. Lütfen iyi yada kötü kişisel sitemi yorumlar mısınız?
__________________ The End..! |
| |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004
|
Sade ve olması gerektiği gibi bence. Yalnız sana olumlu yönde bir eleştirim olacak. Eğer moo.fx adı verilen JavaScript efektlerini sayfana uygularsan mükemmel olacağı kanaatindeyim. Aynen http://moofx.mad4milk.net/ sayfasında kullanılan efekt gibi...
|
| |
| | #3 (permalink) |
|
wodoo, zaten işlev ve görünümü oradan düşündüm. Fakat burada da belirttiğim gibi (javascript bölümünde) hazır betik kullanmadan gerekli olan herşeyi kendim yapmak istiyorum. Hiçbir siteden kod yığını vs. almak istemiyorum. Yorumun için teşekkür ederim
| |
| | #4 (permalink) | |
| Canavar Üyelik Tarihi: 09/2004 Yer: Stavanger/Bursa
| Alıntı:
__________________ Online Portfolio : http://www.templatemonster.com Author : Fati http://area50one.deviantart.com/ | |
| |
| | #5 (permalink) |
|
Fati, kodları açıp bakarsan basit bir yapı olduğunu görürsün. uygulama esnasında benzerlik gözüme çarptı ve aklıma bu tip bir şey yapmak geldi. İnkar etmiyorum zaten, beğendiğim bir siteden fikir almaktanda utanmam. Bir parça dahi kod almadım. Kaynağına dahi bakmadım henüz.
| |
| | #7 (permalink) |
| Küçük ama çok etkili :) Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: İzmir
|
@wodoo büyüksün hocam ne diyebilirim ki
__________________ İnsanın başına ne gelirse ya meraktan, ya da meraktan.. ![]() Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep. (Scott Adams) |
| |
| | #8 (permalink) | ||
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
Tüm siteyi gezmek sanırım 20 saniye falan sürüyor ![]() iletişim formuna bir de güvenlik kodu uygulaması koysan daha hoş ve sağlam olur sanki ayrıca da yeşile olan gıcıklığımdan olsa gerek aktif olmayan tablo renklerinin yeşil olması beni rahatsız etti, onlar da turuncu olsa hiç fena olmayacak gibiymiş walla ![]() Referanslar bölümüne küçük ve büyük olmak üzere önizlemeler yerleştirirsen, ileride sayfalar kapandığında veya değişime uğradıgında senin sayfandaki senin yaptıklarını görme imkanımız olur. hem de o sitelere tek tek girmektense senin sitende surf etmiş oluruz. ben öyle bekledim ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Kolay Gelsin 4/10
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine | ||
| |
| | #10 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
yeşil -3 css -2 referans -1 Güzel ama genel itibari ile bişey dediğimiz yok :P
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |