![]() | |
| | #1 (permalink) |
| CevizMania Üyelik Tarihi: 04/2006 Yer: Ankara
|
Bir virüsten dolayı bilgisayarımdaki java'yı sildim bu yüzden bilgisayarım internette java tabanlı oyunları, videoları, chat ortamlarını vs. çalıştırmıyordu. java.com'dan java yükledim, driver'larımı tekrar yükledim ancak problem devam ediyor. Örnek olarak youtube.com'daki hiçbir video'yu izleyemiyorum. Problemin ne olduğu ve nasıl giderileceği hakkında bir bilgim yok, bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını ve tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler..
__________________ Gelecek de bir gün gelecek |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Java hakkında... | PiYoNASP | Java / JSP | 8 | 17/05/2007 23:47 |
| KuruLum hakkında yardım Lütfen | blue_dark | Windows | 1 | 25/02/2007 02:55 |
| Java hakkında.... | rhnkyr | Java / JSP | 4 | 04/07/2005 17:04 |
| TC++ Hakkında ÇOK ACİL Yardım Lütfen!!!! | batilc | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 4 | 09/03/2005 06:04 |
| Java online oyunlar | WhiteTiger | Duyurular & İlanlar | 0 | 10/08/2004 12:53 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |