![]() | |
| | #1 (permalink) |
| cogito ergo sum Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: Antalya
|
Arkadaşlar henüz içeriği tamamlamadım ama konsept oluştu. Bol bol ajax ve DHTML geçişler kullandım. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. http://www.deneme.info/aa Enson 07/11/2006 20:38 tarihinde ReinhardGehlen tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: adresi yazmamışım :( |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Tasarım ve programlama çok hoş bunların yanında yanında kurumsal kimliğinize esprili yaklaşımınız da çok hoşuma gitti samimi ve başarılı bir sunum olmuş.Tebrikler.
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Perl Programlama Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Tasrım gayet hoş ve güzel,tabii ben daha çok wordpres,jomla vb oluşumların kullandığı templatelere benzetmedim değil. Anacak her yerine baktım tamamen size ait,esinlenme elbette olacak,zaten iyi tasarımlar bir yerlerden esinlenmeden olmaz. Tebrikler. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| cogito ergo sum Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: Antalya
|
Ceviz.net ailesine katılışımın 5. yılında, ne mutlu bana ki ailemden aldığım güçle yaptığım çalışma hakkında değer verdiğim insanların fikirlerini duyuyorum. Tamam ailenin biraz suskun bir üyesiyim kabul, fakat sesimi çıkarttığım durumlarda o sesin içinde ceviz.net olacak. Tüm ceviz.net dostlara ve bilmediği bir sebepten dolayı perlci dostuma teşekkür ediyorum. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: Y:212314 Z:92415489
|
Yaw burda hiçbir link yon yani dediğiniz iletişim formu tıklanmıyor
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
Çok Güzel olmuş tebrikler
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |