![]() | |
| | #1 (permalink) |
| 白石美 Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Lost temple
|
Adres: http://www.sayac.tc Örnek istatistik sayfası: http://www.sayac.tc/sayac/user/mae Yorumlarınız gerçekten önemli. Sizce gösterilen istatistikler yeterli midir? Yada neler olsun isterdiniz. Kısaca bir istatistik servisinden beklentileriniz neler olurdu. Kullanıcı panelinden: İstatistik sayfasını sadece webmaster görsün seçeneği ile public ortamdan saklayabiliyorsunuz. Webmaster girişlerinde daha detaylı istatistik bilgilerine ulaşılabilir. Sayac kodu 3 şekilde eklenebiliyor. 1. Gizli sayaç kodu 2. Resim linki sayaç kodu 3. Text linkli sayaç kodu. Önerilerinizi bekliyorum.
__________________ 白石美帆 おっぱいチラ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2005 Yer: İstanbul
|
Kişisel bir fikir tek bir veride olsa ilk başlangıç için yeterlidir. Zamanla eklemeler yapılır. Görünüme biraz müdahale edilse fena olmaz. Mesela arama motoru linklerine girdiğimde liste bana çok karışık geliyor. Galiba bu tablo kenarları ile yazı fontunun aynı renk olmasından kaynaklanıyor.
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Hipokondriyak Üyelik Tarihi: 06/2004
|
Programlama hakkinda hic bir yorum yapamiyacagim, Sitenin zamanla daha iyi oturacagini düsünüyorum, iyi bir pazarlama yeteneginiz varsa eger.. Bana tasarim hakkinda yorum yapmak dusuyor bu yonde.. Tasarimi daha profesyonel hale getirip, oncelikle buna div ile tasarim yapmayi deneyerek baslayabilirsin. Web 2.0 tarzinda bir tasarim yapip, projeni onla devam ettirmen hitini artiracaktir. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
- Iletişim formuna bir de güvenlik kodu uygulaması koysan çok güsel olur aslında. - Istatistik sayfasında yazım hatası var, Alıntı:
Kolay Gelsin..
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 11/2005
|
sistem hoş olmuş. benim işime yarayan bir özellik var webservis.gen.tr de onu ekleyebilirsiniz kolaylıkla. Bir tuşa tıklandığında bütün URLleri değil de, bütün hitleri gönderilen ana alan adı altında topluyor. mesela google.com.tr 18.000 hit msn.com.tr 1.000 hit xxxx.com 10 hit gibi. kim ne kadar yollamış görmek için büyük kolaylık sağlıyor. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |