![]() | |
| | #1 (permalink) |
| BİR DİLEĞİM VAR :) Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: ANTALYA
|
aracın uygun gorulen muhtemel bır kazada en az zarar gorecek kısmına monte edilebilecek ısı, darbe, soguk gıbı etkılere karsı saglam yapıda olacak kucuk bır kutu. ıcerıgı, arac sahıbının / yolcuların kımlık kan gurubu gıbı bılgılerını tutacak cıp. kaza halınde yardım cagrısı verecek gsm/gprs/edge yada baska protokollerı kullanan bır verıcı. arac ıcındekılerın bılgılerını toplayacak olan alıcı. olası senaryo, ali, veli ile vahit i marmarise goturmek icin otomobılı ıle yola cıkar. alı velı vahıt otomobıle bindiklerinde kımlıklerınde bulunan muhtelıf bılgıler araca monteli kutu alıcısı tarafından aractan cıkıncaya kadar bellekte tutulmak uzere kaydedılır. fakat otomobıl yanlıs sollama yapan bır h.zonun kullandıgı aracla carpısır. alinin aracındakı kutu bu carpısmayı algıladıgı anda verıcısını harekete gecırır ve bulabıldıgı ılk saglık/polis/jandarma sıstemıne baglanır ve beraberınde aracın yerını, arac yolcularının bılgılerının bulundugu yardım sinyalini aktarmaya baslar. gerisi malum.
__________________ http://www.sehitlerolmez.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Ali, Veli ile Vahit'i Marmaris'e goturmek icin otomobılı ıle yola cıkar. Bu sırada kırmızı ışıkta durmayıp yaya geçidinden geçmekte olan kadına çarpar ama anında topuklayıp kayıplara karışır. Lakin acil yardım kutusu çoktan haberi polise yetiştirmiştir. Hapisteyken, bu aleti taktırdığına lanet eder.
|
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Ateş düştüğü yeri yakar! Üyelik Tarihi: 10/2005
| Alıntı:
![]() Saka bi yana bizde airbag (hava yastiklari) devreye girdiginde acil yardim kutusunun calismasi saglariz?!
__________________ sivas/şarkışla süper kanal 105.4 bekleriz....Tanıdıklarını Sanal alemde bulmanın yolu. Kayıt ol, hasret gider... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| BİR DİLEĞİM VAR :) Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: ANTALYA
|
airbag hımm bu aklıma gelmemişti
__________________ http://www.sehitlerolmez.com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Ateş düştüğü yeri yakar! Üyelik Tarihi: 10/2005
|
Yüzde 50 payimi isterim
__________________ sivas/şarkışla süper kanal 105.4 bekleriz....Tanıdıklarını Sanal alemde bulmanın yolu. Kayıt ol, hasret gider... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |