![]() | |
| | #1 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Bundan bı proje cıkarmı bılmıyorum ama aklıma su tıp bır sey var.. Bılıyorsunuz su son DNS problemı benı epey yordu.. Sonunda yıne pes edıp bılgısayarı formatlayarak Simple DNS Server'ı kurdum.. Ancak sorun bıtmıs degıl.. Bır 14 gun sonra yıne kullanım hakkı sona erecek ve ben yıne makınayı formatlamak zorunda kalıcam.. Yada paraya kıyıp 78 dolar verıcem ve programı satın alıcam.. Iste bu noktada aklıma gelen, bu parayı elın gavuruna yedırmektense Bınd'ten anlayan bırıne yedırıp benım ıcın bır kurulum yonergesı yazmasını saglamak.. Hanı hem para yurt ıcınde kalır, hemde yonerge aynı dertten muzdarıp dıger ınsanların ısıne yarar (Cunku bı kez yazıldıktan sonra bu halka acık olacak) Dıyecegım, benım yasadıgıma benzer daha bır cok durum yasanıyordur emınım.. Ve yıne benım gıbı bır cok ınsan sırf kullanmayı beceremedıklerınden oturu aynı ısı yapan ucretlı yazılımlara yonelıyordur.. Oysa bu yazılımlardan anlayan ınsanlar bu yazılımlar ıcın belge hazırlamaya ısteklı olsa yada ıstedıgımde ben bu adamları belge yazması adına kıralayabılsem sanırım hem ozgur yazılım camıasına bı katkımız olur hemde ben 78 dolar odemekten kurtulurum (20-30 YTL'ye baglarız mesela) Sımdı, boyle bır fıkır nasıl projelendırılır ondan emın degılım.. Belkıde bu fıkır freelance portalı projesıne dahıl edılmelıdır.. Yada ben duyuru bolumunde bır konu acsamda yeterlı aslında (ama acmayı henuz kendıme yedıremıyorum) Yınede aklıma geldı paylasıyım dedım.. Belkı fıkrı gelıstırmek ısteyen olabılır.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
senin dns sorunun ne ki ?
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |