![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Merhabalar, Ayrıntı bölümünde denetim kaynağı boş olan bir text alanına girilen verilerin toplamını form altbilgisi nde bir türlü gösteremedim. ayrıntı bölümündeki değişken adı dsayi olsun diyelim. form altbilgisindeki değişken dtoplamsayi ve denetim kaynağına =sum([dsayi]) yazıyorum. Ancak #hata olarak dönüyor. =sum(cdbl([dsayi])) yapıyorum yine olmuyor. bir kaç kaynağa baktım ama bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Sayaç(Toplam,Günlük,Bir Gün Öncesi,Toplam ve En Fazla) | ForWeb | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 8 | 24/11/2006 01:18 |
| Access'te Koşul | rusteminci | Veritabanları & SQL | 4 | 29/10/2005 21:55 |
| access'te mde yapamıyorum. | realperest | Veritabanları & SQL | 0 | 06/10/2005 18:47 |
| Access'te Kullanıcı Bilgisi | mahmut | Veritabanları & SQL | 2 | 17/02/2005 19:59 |
| Access'te tarih field'indeki karakter | HellScream | Veritabanları & SQL | 0 | 30/10/2003 11:31 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |