![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2003 Yer: İzmit
|
Merhaba, Bazen aklıma şöyle bir site yapılsa iyi olur dediğim bir fikrim var. Diyelim ki bir özel günler sitesi yapıldı. Kişiler üye oluyor. Üye olduktan sonra kendilerine ait özel günleri buraya giriyorlar. Doğduğu günü, evlendiği günü, ilk işe başladığı günü gibi. Sonra bu günlerde uyarılması gereken mail adreslerini ekliyor. Gün geldiğinde otomatik olarak bu eklenen maillere belirli fomatta mail gönderiliyor. "Bak falancanın bugün doğum günü. Hediye olarak tercihleri şunlar" gibi. Ayrıca kişi unutmaması gereken günleri de giriyor. Eşinin doğum günü, annesinin ameliyat günü gibi. Bu günlerde de sadece kendisine mail gönderiliyor. Hatta SMS ile bildiriliyor. Gelelim aklıma gelen sorunlar, Birincisi Güven; Kaç kişi güvenipte bu siteye üye olur, sonra da mail adreslerini |cep telefonunu verir ki? İkincisi Gereklilik; Kişi bu siteye ulaşıyor ise zaten bilgisayarı var demektir. Basit bir ajanda programı ile yapacağı işlemi niye internete taşısın ki? Üçüncüsü yine Güven: Bu bilgileri üçüncü şahıslara kaptırmayacağınızı nasıl garanti edebilir ve üyelerinizi ikna edebilirsiniz? Ne dersiniz? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
güven sorunu şöyle aşılabilir; eğer resmi bir firma olarak bu işe girerseniz sözleşmeye "ben bu bilgileri 3. kişilerler paylaşırsam şu kadar tazminat ödemeyi kabul ediyorum" dersiniz. ancak en büyük handikap dediğin gibi, zaten bilgisayar kullanıyorsam ufak bir ajanda programı işimi fazla fazla görür. yine de uygulanabilir bence... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| -ae Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Amasya
|
Nasıl olur bilemem ama bu konu site üzerindeki insanların birbirleriyle bağ kurup, sıkı şekilde iletişim kurmaları da sağlanılabilinirse daha iyi sonuçlar verebilir.
__________________ maybe or not(?) who knows? who cares? damn! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
Böyle bir site yokmuydu zaten. Benim spam klasörümde buna benzer bir sitenin bir ton reklamı vardı bir aralar.
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
|
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |