![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 10/2006 Yer: 10.0.0.11:3306
|
IRC'nin yılmaz bekçileri Eggdrop'lerle fazla haşır neşir olduğum dönemlerde TCL scriptlerimi ve Eggdrop'ler hakkında edindiğim tüm bilgileri paylaştığım siteydi vaktiyle. Şimdi bir nevi showcase ve denemeler olarak kullandığım sitem. http://www.eggdrop.gen.tr PHP ile hazırlandı, arkasında tüm sayfaları kontrol edebilen güçlü bir html editörüne sahip kontrol paneli var. Ayrıca SEO denemeleride yapmış bulunmaktayım. Yorumlarınızı bekliyorum ... |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
- Mozilla ile açılmaya zorlamak %80 hit kaybı. - Bence opsiyonel bırakmalısın. Alıntı:
- Iletişim bölümünde GoogleMap kullanmak daha yavaş açtırıyor. bir ufak krokide anlatsanız daha kullanışlı olurdu. - iletişim formunda @ yazılmıyor ahahaha çok komik yaa harbi sinir oldum :] - ayrıca ı yazamıyorum, otomatikmen i oluyor. - Üstteki animasyonda mouse hareketimi izleyen logonu, arada bir sapitiyor. bence sabit kalmali. - Gayet profesyonel olmuş, bence güzel olmuş dediğim anda hadi bir de kaynak koduna bakiyim dedim. keşke demeseydim. Alıntı:
sabahin 7 si olmasaydi daha çok ayrintiya girerdim ama aştide bekleyenlerim var ![]() 6/10 Kolay Gelsin
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine | ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
Ben kimseye iftira atmak istemiyorum ama kötü kokular var bu sitede ![]() Bannerin ortasinda uyuyan yaratik çok tanidik geliyor.
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #6 (permalink) |
| UniX & LinuX & Php Üyelik Tarihi: 07/2004
|
Ah İlk Gördüğümde Bende Ona Takıldım Ama Bulamadım Bulacam Ama 1.)Menüdeki Geçişler Çok Kötü 2.)Ip Adresini Göstermekle Ne Yapıyosun Onu Anlamadım (Müşteriye Havamı )3.)Mouse İle Birlikte Gezen şey Beni Deli Etti bence Onu Sabitle
__________________ www.sorularlaislamiyet.com cevaplanmadık soru kalmayacak |
| | |
| | #7 (permalink) |
| UniX & LinuX & Php Üyelik Tarihi: 07/2004
|
@Gurhan Hatırladım Bu Hazır Bir Temaydı Orada Görmüştüm Bi Ara Çok İyi Hatırlıyorum
__________________ www.sorularlaislamiyet.com cevaplanmadık soru kalmayacak |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2006
| Alıntı:
Mouse etrafinda dolanan firma logosu cerceve disina da cikabiliyor. Aslinda mouse izleyen imaj veya metinler biraz eski moda gibi görünüyor. Alisamadim Sitede renk ariyor insan. Table kullanimini erisilebilirligi etkiliyor, Tasarim firmasi olarak div kullanimi üzerinden hizmet vermen daha güzel olacaktir ama sitende sadece bir division gördüm oda, background rengine ayarlanmis bir sandbox sadece... | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
| Alıntı:
emeğe saygı ![]() aaa
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |