![]() | |
| | #1 (permalink) |
| <? guardian(); ?> Üyelik Tarihi: 10/2005
|
Baştan belirtmeliyim görsel tasarım konusunda hiçte iddalı değilim ![]() Şuan için sadece kodlamalarla ilgilenmekteyim, bu yüzden görsel olarak fazla birşey beklemeden daha çok kodlama hakkında yorum yaparsanız daha yardımcı olursunuz. samkon project önemli not: internet explorer'da görsel olarak çok sorunlu, firefox'a göre tasarlamıştım. Dediğim gibi şuan için görsellik ikinci planda benim için. herkese olumlu/olumsuz yorumları için teşekkür ederim..
__________________ :: İnsanoğlu kendini arar, dünya döner milim milim! Eğer göçüp gidersen bugün, yarım kalan işin var senin.. :: samkon.org | çalışmalarım.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 08/2003
|
hiç yoktan iyidir. * kategori -1 konu -1 e yorumlar ekleniyor. * http://samkon.kayyo.com/samkonsecurity/ klasorune gecince... * giriş yaparken Yönlendiriliyorsunuz.. Warning: Unknown(): Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0 ---- sayfalara tasarım yapmasanız bile bence yazıları rahat okunabilir duruma getirin. Bu şekilde çok kötü. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
kodları göremiyoruz ki tasarımı da yorumlayamayacaksak ?????
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Alıntı:
İyi çalışmalar..
__________________ :: İnsanoğlu kendini arar, dünya döner milim milim! Eğer göçüp gidersen bugün, yarım kalan işin var senin.. :: samkon.org | çalışmalarım.. | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
|
tasarımı biraz yeniledim. Yorumlarınızı bekliyorum. sayfanın eksikleri yok değil, fakat bu hale getirmek için bile kısıtlı zamanımı sonuna kadar değerlendirdim. Gelişmeler elbet devam edecektir. Özellikle kullanıcıya yönelik uygulamalar tasarlamaktayım içimden ![]() samkon project ---------------------- Alıntı:
Fakat sayfada çeşitli uygulamalar yani yeni projeler yayınlayacağım zaman buldukça, bu uygulamaların kodlarını açabilirim. Yorumun için teşekkür ederim..
__________________ :: İnsanoğlu kendini arar, dünya döner milim milim! Eğer göçüp gidersen bugün, yarım kalan işin var senin.. :: samkon.org | çalışmalarım.. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Eski çalışmamdan çok ders çıkardım. Daha da yeni dersler çıkarmak adına yeni domain adresimde projemi baştan tasarlıyacağım. Şimdilik wordpress kurdum ve basit honestthemeexpressions temasını biraz değiştirdim. Fakat herşey yolunda giderse ileride site kendi içerik yönetim sistemini temsil edecek. samkon.org
__________________ :: İnsanoğlu kendini arar, dünya döner milim milim! Eğer göçüp gidersen bugün, yarım kalan işin var senin.. :: samkon.org | çalışmalarım.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |