![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2005
|
Merhaba arkadaşlar Erzincana ait yöresel müzikler,resimler,güncel haberler,ilçe ve köy bilgilerine ulaşabileceğiniz hoş bir site. http://www.erzincanliyiz.biz |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Ateş düştüğü yeri yakar! Üyelik Tarihi: 10/2005
|
Nereye tiklasam 'üye ol' deniyor, uyuz oldum. Geri kalani benim hosuma gitti. Kolay gelsin..
__________________ sivas/şarkışla süper kanal 105.4 bekleriz....Tanıdıklarını Sanal alemde bulmanın yolu. Kayıt ol, hasret gider... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| special Üyelik Tarihi: 03/2006
|
Bence, -Forum olmalı, yani bi topluluk oluşturmak istiyorsan.. -Yerelnet.org un bir il için sağladığı içerikten daha fazla içeriğe sahip olman gerekir. -Kullanıcıların oluşturacağı içeriklere yer vermelisin (mesela her köy için sayfa açıp , bilgileri, resimleri kullanıcıların göndermesini sağlayabilirsin).
__________________ what the hell are you trying now i know there is something more what happened to you still staying on my path are you still denying now i know there is something more that this is the truth |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
exsors bahsetmiş olduğun yerelnet.org u daha önce ziyaret etmemiştim ve malesef baglanamadım.Ama görüşlerini bildirdiğin için teşekkürler... | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
| Alıntı:
iş biraz kısır döngüye giriyor yani , bu nedenle özellikle yeni açılan sitelerde üyelik isteiğini biraz daha ekonomik kullanmak daha akıllıca olur.Bunun dışında üyeleriniz için ayırdığınız içeriğe arama motorlarından ulaşılamamasının zararını görebilirsiniz. Site yorumuna gelince : üyelik istediği için inceleyemedim bu nedenle yorum yapamayacağım :}
__________________ meteryus.com // yakında yeniden | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| special Üyelik Tarihi: 03/2006
|
Pardon yerelnet.org değil, yerelnet.org.tr'ymiş.. Gerçi bu site Devlet Planlama Teşkilatı tarafıdnan destekleniyormuş, o derecede bilgilere ulaşmanız pek kolay olmayabilir. Fazla bi istekte bulunmuşum
__________________ what the hell are you trying now i know there is something more what happened to you still staying on my path are you still denying now i know there is something more that this is the truth |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2006
|
yerel sitelerde (ki bunu sadece erzincanlıların gireceği bir site olarak yaptıysanız sorun yok) önce resim galerisi merak edilir. resim galerisine en azından üyeliği kaldırmalısın. mesela ben galeriye bakıcaktım ilk. ama orası da üyelikli.. yani hadi oldu diyelim. bikaç resmin görülebilmesini sağlayıp gerisi için üye olun diyebilirsin.. foruma mesaj yazma,galeriye resim yollama vs. değilse zaten üyeliğe hiç gerek yok bence ![]() genel olarak iyi ama üyelik konusunda bi çok site gibi
__________________ ~ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
niye üyelik var acaba bu sitede ?
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Arkadaşlar ilk olarak yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.Ancak üyeliğin asıl amacı erzincanlıları site ile ilgili gelişmelerden haberdar etmektir.İcerik konusuna gelince daha yeni kurulmuş bir site gün geçtikçe daha iyi olacağını düşünüyorum.Yorumlarınızı dikkate alacağım.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |