![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Abdullah DAĞLI Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Ankara
|
Arkadaşım Gönenç Ünlü'nün kişisel web sayfası. Doğum günü için özel yaptım. Umarım beğenir. Beğenmesi için yardım ederseniz sevinirim ![]() Notlar; *İlk görenin "SLAYT GÖSTERİSİ" dediği, ancak gerçek adının Dynamic Billboard olduğu js script sahibi Azer Koçulu'dur. Kendisine teşekkürü bir borç bilirim ![]() *Site tasarımı CSS ile hazırlanmıştır. Onu ben yaptım işte. *Fontlar için ise DaFont imdadıma koştu! *Genel grafik işleri Macromedia Fireworks 8 ile yapıldı (Nedense Macromedia diyesim geliyor hep) *Kodlama için Macromedia Dreamweaver 8 kullandım. *Renk paleti olarak tabiki pek sevdiğimiz YS ICP 2.2'i kullandım ![]() Bu kadar reklam yeter ![]() www.gnnc.net |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Canavar Üyelik Tarihi: 09/2004 Yer: Stavanger/Bursa
|
11.5 saniyede butun siteyi gezdim altini ustune getirdim, surf yapdim gezdim dolasdim, bilgilendim, etkilendim....... Guzel olmus dostum
__________________ Online Portfolio : http://www.templatemonster.com Author : Fati http://area50one.deviantart.com/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
| Aslında doğum günleri için hediye olarak site seçmek iyi bir fikir
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Ne ? Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Ankara
|
cssmania da almış koymus siteye http://cssmania.com/galleries/2006/10/26/gnnc.php |
| | |
| | #7 (permalink) |
| special Üyelik Tarihi: 03/2006
|
Bence de çok güzel, bu gidişle js öğrenmeyi erteliyemiycem Bu arada, sayfayı scrollbar çıkmayacak şekilde ayarlasan daha güzel olur bence, mesela alttaki alevi sağa doğru alabilirsin..
__________________ what the hell are you trying now i know there is something more what happened to you still staying on my path are you still denying now i know there is something more that this is the truth |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Site güzel olmuş da , benim daha çok YS ICP 2.2 isimli program ilgimi çekti, ne işe yarıyor bu, benim gibi renklerle sorunu olan birisine tasarım konusunda yardımcı olabilir mi :}
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #9 (permalink) |
| connect4 Üyelik Tarihi: 09/2006 Yer: marduk
|
ilk gösterdiğinde de ösylemiştim güzel olmuş ama bi kaç noktaya takıdlım: - send butonu formla ilgisiz bi yerde.. - textboxlar çok geniş.oradaki yerleşim biraz bozuk olmuş. - ince stripler olmasa daha iyi bence. - yeşil canlıyken sarının soluk olması pek hoş değil.canlı bi sarı kullansan daha güzel görünür.yumuşak bir renk geçişi olursa çok daha güzelleşir<. iyi çalışmalar abdullah, bence tasarımların giderek güzelleşiyor |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Abdullah DAĞLI Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Ankara
|
teşekkür ederim @civciv. ustasından öğreniyoruz işi biliyorsun bu tasarımda senin emeğin büyük!@meteryus YS ICP bir renk veri tabanı programı diyebiliriz. sanal ortamda her konumdan renk alabilir ve bu renkleri hafızasında tutar. bu rengin rgb kodunu sana verir. ayrıca diğer renklerle yanyana nasıl durduğunu da gösterir. içerisinde ufak bir de html hızlı referans bölümü var ama o geliştirilme aşamasında sanırım. üstelik kullanım kolaylığı konusunda da dikkatimi çekiyor. bence her tasarımcı da olması gerekiyor buna benzer bişi. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |