![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2005
|
İki farklı tablo var birincisi sınavlar "ossdeneme" diğeri öğretmen görüşlerinin alındığı "gorusogretmen" tablo istediğim sınav sonucu ile birlikte bir öğrenciye ait görüşleride sıralamak bunun için aşağıdaki cümleyi kullandım ama hata neresinde anlayamıyorum. SELECT * FROM ossdeneme INNER JOIN gorusogretmen ON ossdeneme.ogrno = gorusogretmen.tckimlikno And ogrNo = " & Text2.Text ilginiz için şimdiden tşk. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
|
SELECT ossdeneme.* , gorusogretmen.* FROM ossdeneme, gorusogretmen WHERE ossdeneme.ogrno = gorusogretmen.tckimlikno AND ogrNo = " & Text2.Text ogrno ve tckimlikno arasındaki bağ dogru mu? Bana sanki bu ikisinde, birbiriyle alakasız veriler tutuluyor gibi geldi. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| geriye kalan son hata dongu butun sayilarda doru calisirken 1 gelince hata veriyor | cefurkan | C / C++ | 10 | 08/12/2006 16:21 |
| register olurken hata veriyor niye :(( bu hata kodunu veriyor | cryz | Veritabanları & SQL | 3 | 04/11/2006 20:08 |
| İnternet Explorerda hata yok-Mozillada hata var | doganaydin | Web Tasarım | 12 | 17/11/2005 03:01 |
| hata bunun neresinde ? (c++) | trocin | C / C++ | 11 | 29/11/2004 23:47 |
| Hata Hata Hata... | Adrenalin | PHP | 10 | 01/07/2003 20:25 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |