![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2005 Yer: Antalya
|
Öncelikle Merhaba, Çok fazla tecrübem ve Kod Bilgim olmasada acemice ikinci tablosuz tasarımımı ve temamı yaptım. Temamı yaparken web standartlarına uymaya özen gösterdim. Siz değerli arkadaşlarımında olumlu/olumsuz eleştirilerini almak isterim http://www.skykhan.net |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Kuş ayrıntısı çok hoşuma gitti ama madem yukarda flash kullandınız bari butonlarada ufak bir animasyon veyseydiniz. İletişim formunda aşağıdaki form opera'da biraz fazla aşağıda kalmış. bir de , footerın hemen üstünde neden son resimler yazıyor anlamadım. Smileyler de hoşuma gitti. ![]() Gayet başarılı olmuş , tebrikler.
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 04/2005
|
Bence guzel olmus. cok onemli seyler degil ama "ben olsam soyle yapardim" diyebilecegim detaylar var: anasayfa, hakkimda, galeri... olan menu flashla yapilmis, ama yaziyi antialiasingle flash icinde yazmak yerine imaj olarak koymussun(jpg compression kotu gostermis beyaz ustune siyah yaziyi). flashi sadece logoda kullanabilirsin, veya flashin nimetleriyle daha guzel (sade bir rollover, flashta yazilmis yazilar) bir menu yapabilirsin. koselerdeki bant oldugunu sandigim seyler tasarimin genel havasina uymamis gibi geldi. belki de 4. versiyona saklayabilirsin. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
| Alıntı:
![]() ek olarak tasarım gayet hoş ve özgün olmuş.
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Ortaya Karışık Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: İzmir
|
Çok başarılı bi çalışma olmuş.. Renkler çok uyumlu. IE de fontlar gayet uyumlu. Yalnız üstteki logo ve menüyü flash ile yapmıssın butonlara küçük bir efekt uygulasan ve fontunu değiştirsen çok daha iyi olur. Son olarak bir ricam var.. Wordpress te tema yapımını bizede öğretirsen minnettar kalırım |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2005 Yer: Antalya
|
Hepinizin hemfikir olduğu butonlara animasyon koymayı bende istiyorum. Aslında hem biraz eceleye geldi hemde çok fazla bilgim olmadığından pek üstüne gidemedim. İlk fırsatta butonlara üzerine gelindiğinde hoş bir animasyon koyacağım. Son resimler olayına gelirsek, orada galerime eklediğim son resimler olacak fakat şu an için kullandığım galeri yazılımının bu işi gören hazır kodunu bulamadım. Araştırıyorum ilk fırsatta oradada son resim güncellemelerim gözükecek. Yorumlar için teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |