![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 03/2006
|
Programlama bölümünde okuyorum ve haliyle bu dönem beklediğim ders gelmedi (Mysql) msSQL dersi geldi ve arasında ne gibi bir fark vardır acaba?Çok mu birbirlerinden farklıdırlar. Yada Mysql bilen biri Mssql de zorlanır mı? Cevabınız kocaman bir evet ise başlangıç için Mssql server hakkında hiç bilgisi olmayan biri için kaynak,kitap tavsiyeleriniz nelerdir? Elinizde döküman varsa paylaşabilimisiniz rica etsem.Bu dönem okuldaki bilgiden daha fazlasını öğrenmem gerekiyor. Delphi ile 2. yarıyılda Mssql server kullanacağımızı söylediler. Ayrıca ASP'de var. Kendim asp biliyorum ama bununlada hep mysql kullanırdım. Yani kısaca ben bunu mutlaka öğrenmem gerekiyor. Bu dönem küçük işlemler yapmayı tam anlamıyla idrak etsem bana yeterli (Login, database ve tablo işlemleri)Bu konuda ilgili uzmanlar destek çıkarlarsa çok sevinirim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| yardım istiyorum | stil | Duyurular & İlanlar | 0 | 11/03/2007 00:13 |
| ilk programım yardım istiyorum | serap84 | PHP | 8 | 14/02/2007 11:10 |
| bir domainin name server bilgilerine ulaşmak istiyorum | xnoneym | PHP | 4 | 25/01/2007 22:53 |
| ftp server kurmak istiyorum | cixan | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 12 | 19/01/2006 15:59 |
| yardım istiyorum... | BurnOUT | Ağ / Güvenlik | 2 | 29/01/2003 11:24 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |