![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2006
|
fan sitesi tarzında siteyi açabildim sonunda www.seboist.comtasarım üzerinde çok fazla duramadım. kodlamalar geçerli xhtml ve css.. galeri, şarkı sözleri, konser haberleri filan gibi genel fan sitesi içerikleri mevcut. içeriksel olarak forum biraz yetersiz (tabi gitgide yazılır da işte) sizce neleri eksik ya da ne yapılabilir daha fazla?
__________________ ~ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Fonda daha farklı bir renk olabilir.
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
Fan siteleri sanki daha cıvıl cıvıl olmalıymış gibi geliyor bana.
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #8 (permalink) |
| 22 Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: İstanbul
|
siteye ilk girdigimde üst kısımla göbekten daha kücüktü. herhangi bi sayfaya girip tekrar ana sayfaya dönünce ikisi eşitlendi, ilginç göbekteki forumlar ve resimler imajlarının üzerindeki el yazısı fontu hiç hoş durmamış. ayrıca sitenin geneli açık ve sade bi still üzerine kuruldugu icin tepedeki kırmızılık biraz bozmuş görüntüyü. onun dısında ellerine saglık.
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Canavar Üyelik Tarihi: 09/2004 Yer: Stavanger/Bursa
|
cok sade bir tasarim olmus. zamanla kendini asarsin, zaman herseyin ilacidir
__________________ Online Portfolio : http://www.templatemonster.com Author : Fati http://area50one.deviantart.com/ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cocuklar giremez :D Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Denizli
| www.sebnem.web.tr arkadaşım bir süre ugraşmıştı biraz kasıyor ama güzeldi sanada örnek olabilir fazla çalma
__________________ cicek gonder |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |