![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2003
|
Selamlar herkese... elimizde bir okulun asp ile yapılmış bir sitesi var(forum-anket vb..). Fakat bunu internete yayımlamaya korkuyoruz açıkçası. Site nt tipi bir güvenliğe sahip.fakat siteyi derlemek için bir programa ihtiyacımız var. Ben googleda aradım ama pek bişi çıkmadı. yardımcı olursanız sevinirim. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2003
|
yaw arkadaşlar javaJIT bunu yapabilecek programların genel adı.Uzuncası şöle: Şimdi bizim bir asp sitesi var ok? bu sitede veritabanı olarak mdb kullandık(access). Fakat sizde biliyonuz ki mdb kullandığımız takdirde sitenin güvenliği azalacak. Biz de bu nedenle bu mdb veritabanı dosyasını JavaJIT türü bir programla .ocx , .dll, vb uzantılı dosyalara çevirmek istiyoruz ki herhangi bir kişi bilgisayarına indirdiğinde bunun interaktif bir sistem olduğunu görsün ve anlasın ki bizim sitemizi çalamaz. ya işte bööle.hade bekliyorum... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
pek web olaylarına vakıf değilim, veritabana dll'e cevirilemez ama içindeki bilgiler bir dll'e statik olarak yazilabilir. dll'e fonkisyonlarda konularak bu veriler cekilebilir ( ama set edilemez ) read-only biş iolur yani. bazı siteler eskiden yapardı boyle bişi
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Matafleur Üyelik Tarihi: 02/2003
|
jit bir compiler sonucta, native code cevrimi yapan.. http://wwws.sun.com/software/solaris/jit/ su ana dek sordugunuz sekilde kullanildigini duymadim.. sevgi, saygi.. _DD_
__________________ if u wanna fuck with the eagles u've gotta learn 2 fly |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |