![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Thy Soul is Thy Grace Üyelik Tarihi: 06/2005 Yer: Muratlı\Tekirdağ
|
Bir buçuk yıldan beridir bilgisayarımda Java 2 SDK,SE v1.4.2_08 ile birlikte J2RE, SE v1.4.2_08 vardı. Java 1.4.2 sürümüne kadar çalış abilen tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyordu.Geçen gün Java Runtime Environment 5.0 Update 6 (1.5.0_06)kurulum paketi buldum. Kurulu JRE1 .4.2'yi kaldırdım ve bu yeni paketi kurdum(Biliyorum biraz geç kaldım Java1.5 çıkalı çok oldu.). İlk olarak Jlgui 2.3.2 müzik çalar uygulamasını çalıştırdım. Çalınan parçaların sesleri çok bozuk çıkı yodu. Daha sonra html sayfalarına gömük jlayer ve TinyPlayer gibi uygulamaları açarken /bin/server/jvm.dll bulunamadı diye hata verdi ve uygulamalar çalışmadı. Java Mobility Studio uygulamasını çalıştırmayı denedim oda çalışmadı. Sorun ne olabilir? Elimdeki kurulum paketinde bir sorun olması tahminimce imkansız. Bir bilgisayar dergisinin DVD'sinden bulmuştum. Kim bilir kaç kişi daha kurmuştur ama kaç kişide acaba bendeki sorun çıkmıştır. Sorun sadece bin/server/jvm.dll dosyas ının eksikliğinden mi kaynaklanıyor? JRE1.4.2_08 paketini yeniden kurdum ve onda bu sorunlar çıkmıyor. İstenen jvm.dll dosyası'da mevcut. Peki 1.5'te bu jvm.dll yok. Dosyaları 1.4'ten 1.5'e kopyalarak falan bir sürü şey denedim olamdı. Windows'umun sürümü daha ServicePack1. Ondan bir sorun olabilir mi? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| taşkın cevizci Üyelik Tarihi: 11/2005 Yer: İzmir
|
Bu konuda "bu budur" diyecek kadar bilgim olmama ramen, kurulumu araştırdığım sıralarda sanki önceki versiyonları bilgisayardan tamamen kaldırmakla ilgili yazılar okumuştum. Eğer elinde hazır windows image ın varsa denemeye değer.. Çünkü bende dilden ne yaptıysam düzgün çalıştıramamış formatla çözmüştüm.
__________________ .:: Kaya Tırmanışı ::. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
windows değil galiba? kurulum yaparken , readme nin dediklerini adım adım yapmakta fayda var(ozellikle windows dısı sistemlerde) tabi varsa, en iyisi , paket,port,... dan kurmak.
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Windows'a format atmak istemediğim için bütün java ile ilgili dosyaları bulup kaldırdım, sildim Registry'den bile temizledim ve 1.5'i tekrar kurdum.Bu sefer Mobility Studio'da ide.org gibi birşey ile ilgili sorun çıkıyo ve de Jlgui sesi ilk başlangıçta bozuk çalıyo. Eğer gerçekten format yarıyosa atarım ama yaramıyosa pek düşünmüyorum.
|
| | |
| | #6 (permalink) |
|
JLgui deki ses problemi sadece bende olan birşey değilmiş projenin site sayfasında da belirtilmiş. http://www.javazoom.net/jlgui/documents.html |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |