![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 09/2004
|
selam, elimde bir tablo var. yapı şöyle; tablo şirket ( şirketkodu, şirketadı, ürün adı ) şirket bilgileri bana text ortamında geliyor ve bu dosyaları bu yapıdaki bir tabloya import ediyorum ve tablonun adını şirketin adını veriyorum. (text verileri import ederek tabloları otomatik olarak oluşturabiliyorum.) sorum şöyle: benim seçtiğim şirketlerde ya da hepsinde ortak olan ürün adladını nasıl bulabilirim. şirket sayısı 2 ila 100 arasında değişiyor.Teşekkürler. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 05/2005
|
neden her şirket için ayrı tablo kullanıyorsun? şirketler ve ürünler diye iki tablon olsa şirket bilgilerini birine toplasan ve ilişki kurup urunler tablosuna da ürünleri atsan daha iyi olur. sonucta gereksiz yere yıgınla tablo olusturuyorsun. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Ortak Sunucu Projesi | Ansugo | Hayata Dair | 107 | 10/10/2005 21:20 |
| Ortak Proje.. | sakaman | Internet | 2 | 02/10/2005 17:43 |
| Ortak Veritabanı Kullanımı | eselioglu | Veritabanları & SQL | 3 | 15/07/2005 23:24 |
| access mde password bulma | fgenc | Veritabanları & SQL | 3 | 18/08/2003 15:32 |
| Bir outlook ' u ağ da ortak kullanmak | realperest | Windows | 0 | 12/04/2003 15:29 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |