![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Cevizci Üyelik Tarihi: 05/2006
|
Arkadaşlar bundan yaklaşık 5 ay önce bir lise için web tasarımı yapmıştım.Hocamızın ricası üzerine emeklerine karşılık olarak.Daha sonra ilkokul ve ortaokul için de site yapılması gerekti tabi ben de makul bir fiyata yapabileceğimi söyledim. Daha sonra artık bilemediğim nedenlerle lisenin tasarımı ve ortaokulun ve ilkokulun tasarımı başka bir kişiye yaptırıldı.Profesyonel olarak çalıştığını söyledikleri kişiye verdiler! siteyi.Ve işin garip yanı siteyi çok beğendiler.Acaba benim tasarım anlayışımmı hatalı arkadaşlar www.kizilirmak.k12.tr incelemenizi istiyorum saygılarımla |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Freelance Web Developer Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: İstanbul
|
webmaster ahkavakli@hotmail.com Ben olsam adimi yazmaya utanirdim. Fontları düzeltmeye bile tenzzul etmemis arkadasimiz. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Cevizci Üyelik Tarihi: 05/2006
| ahkavakli@hotmail.com googleden aratırsanız ücretli olarak yaptığı çalışmaları görebilirsiniz.
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İstanbul
|
Ben genelde site yorum kısımlarında, pek yorum yapmam. (Kendimde çok iyi işler çıkaramadığım için olsa gerek) Ama gerek yukarıda verilmiş siteler, gerekse "google" da arattığım kadarıyla açmış olduğum sitelerde, gerçekten çok kötü. Böyle acımasız yorumlarda bulunmayıda sevmem ama, sanırım bu sefer dayanamadım. Kırıkkalede sanırım başka Php-nuke site kurmasını bilen birisi yok. Ne font , ne css kullanılıyor nede herhangi bir şey. Takdire şayan.
__________________ Fatih Demir |
| | |
| | #6 (permalink) |
| special Üyelik Tarihi: 03/2006
|
Sanırım birkaç iş yapmış olmak profesyonellik olarak algılanıyor.
__________________ what the hell are you trying now i know there is something more what happened to you still staying on my path are you still denying now i know there is something more that this is the truth |
| | |
| | #7 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
bende bişeler yazim mi ? [bence hayır ]
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Victory Üyelik Tarihi: 04/2006 Yer: Kocaeli
|
Bu tip insanlar bu işten anlamayan (tasarım-içerik vs.) bilgisi olmayan insanları 1-2 animasyon çalaraktan çok iyi kandırabiliyorlar... Bu kandırma da bir yetenek sonuçta ama kötü bir yetenek...
__________________ Yaslan be Halil İbrahim |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
| Alıntı:
__________________ meteryus.com // yakında yeniden | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005
|
zaman zaman herkezin başına gelebiliyor böyle şeyler, o kişiye sorduğunuz zaman emin olun ben iyi birşey yapıyorum diye bilir nediyelim kendini yetiştirdiği kadar iyi birşeyler yapıyor. Eleştiri getirilicekse tabiki iyi bir gözle bakıldığında profosyonel düşünen insanları yıkıyor, rezalet dedirte biliyor.
__________________ Sormadan önce aramak lazım Aramak bulmanın yarısıdır, başlamak bitirmenin, sormak kolay... melanihomes.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |