![]() | |
| | #1 (permalink) |
| yaşamak bir sanattır Üyelik Tarihi: 01/2006
|
Tam anlamıyla bitirmeden Dayanamadım ve sizlerin yorumunu almak istedim... Sohbet yazılımını mantığını kendim oluşturduğumdan özellikle bazı bölümlerde çok zorlandım diyebilirim.. artıları.. Veri alımını en aza indirdik ve aynı şekilde yapılan sorgularıda.İyi bir serverla 100 den fazla kullanıcıyı rahatlıkla kaldırabilceğini tahmin ediyorum.. Kullanıcılara hissettirmeden Kullanıcının işlemlerine göre Zaman ayarlayan fonksiyonlarla Serverın yükünün azaltılması.. PHP Mysql js dhtml Ajax kullanılarak yapıldı.. İster sohbet edip aynı anda sayfayıda gezebilirsiniz.. Yada kantin bölümünde yine ajax ile yapılan Üye arama listeleme gibi bir çok işlemleri barındıran sayfada kullanabilirsiniz.. Özellikleri Kantin bölümündeki üye listeletme veri bir defa geldikten sonra sıralama ,gösterim limiti ve gösterim şekli olsun js kodları gelen veriyi diziye aldığından bu tur işlemlerde veri şekilmiyor Şu an Sadece ie de çalışıyor opera yada firefox html css kodlarından kaynaklanan görünüm bozukluğu var şu an.O YÜzden internet explorer kullanarak denemelisiniz.. denemek isteyen arkadaşlar kullanıcı adı:demo şifre:123456 giriş yaptıktan sonra aşağıdaki iki linkte farklı çalışma çekillerini görebilirler... üye girişini www.ugenc.com adresinden yapabilirsiniz http://www.ugenc.com/kantinana.php http://www.ugenc.com/sohbet2.php yorumlarınızı bekliyorum ![]() Bu arada ensuz demo değil Enson 08/10/2006 00:36 tarihinde endsuz tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| yaşamak bir sanattır Üyelik Tarihi: 01/2006
|
Sohbetten size bir görüntü.bu yazılarıda sohbet açıkken yapıyorum.. denemek isteyen arkadaşlara kolaylık olsun diye iki kullanıcı hesabı veriyorum 1.hesap kullanıcı adı demo şifre:123456 2.hesap kullanıcı adı bir2m şifre:123456 |
| | |
| | #7 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |