![]() | |
| | #1 (permalink) |
| 22 Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: İstanbul
|
Arkadaşlar bir organizasyon şirketi için yaptığım çalışmayı sizlere sunmak istedim. Değerli yorumlarınızı eksit etmezseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Erdal Yenigül www.mutepromotions.com/ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| -ae Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Amasya
|
Çok hoş olmuş gerçekten. Varsayılan renk bana göre biraz fazla göz alıcı olsa da, gri tondaki renkle çok hoşuma gitti site. Ellerine sağlık, orjinal bir çalışma olmuş.
__________________ maybe or not(?) who knows? who cares? damn! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2003 Yer: İstanbul
|
Beğeni göreli bir kavram aslında. Benim gözüme çarpanlar,sitede kullanılan yeşilin tonu çok parlak göz yoruyor ayrıca resim gösteriminde küçük resime tıklandığında büyük resim orjinal boyutlarında açılsa daha iyi olur gibi. Bunun dışında çok hoş bir site tebrikler. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
arkadaki yeşil rahatsız edici, ama tasarım güzel...
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #6 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
ben kisisel siteni daha cok sefdim (: basarilar.
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #7 (permalink) |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
|
Sitenin iç rengini değiştirmenin yanında arkaplan değiştirmek içinde minik bir bar koyabilirsen çok daha esnek olur diye düşünüyorum. Onun dışında flash yazılar selective(seçilebilir) olsa bence daha iyi olabilir.
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Canavar Üyelik Tarihi: 09/2004 Yer: Stavanger/Bursa
|
Gozlerim yandi siteye girince :d cok parlak, biraz daha koyu yapabilirdin renkleri bence :d
__________________ Online Portfolio : http://www.templatemonster.com Author : Fati http://area50one.deviantart.com/ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |