![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005
|
Alanya da amatör tiyatro gurbumuzun web sitesi yeni açmış bulunmaktayız. girişde animasyon çalışması yaptık kullanılan portal joomladir, tasarim da bazi ufak değişiklikler yapildi içerik olarak belli bir konu üzerine oturtmayi düşünüyoruz, sizlerinde fikrini alabilirim. http://www.t-yatro.com
__________________ Sormadan önce aramak lazım Aramak bulmanın yarısıdır, başlamak bitirmenin, sormak kolay... melanihomes.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Victory Üyelik Tarihi: 04/2006 Yer: Kocaeli
|
Sade şık bir tasarım...Anasayfada sayfanın alt bölümündeki iki yazı birbirine çok yakın duruyor. Neden t-yatro ile Uluslar arası bildiri 2006 yazısı biraz daha ayrık durursa daha iyi olacak.Anket seçenekleride sola kaydırılırsa iyi olur.
__________________ Yaslan be Halil İbrahim |
| | |
| | #5 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
Zaferdogan arkadaşımın bassetmiş olduğu yakınlık düzeltildi, c-nem söylediği teşekkürler kısmı biraz farklı yaptım ve en alta title içine yazdım, herkezin isimlerini bırakırsam sayfada kendi ismimizden çok başkalarının ismi yayınlanacağı için bu şekilde yapmayı uygun gördüm, nede olsa hepsi moduller ve farklı kişilere ait.
__________________ Sormadan önce aramak lazım Aramak bulmanın yarısıdır, başlamak bitirmenin, sormak kolay... melanihomes.com |
| | |
| | #7 (permalink) |
| E=mc² => m=F Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: İstanbul
|
Yorum yapabilmek için siteye girebilmek gerekiyor. Site şuan açılmıyor.
__________________ Maddenin Temel Taşı Frekans kadar karmaşık bir yapı Ted Medikal Store-chat-sevdigin.com |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Arkadaşlar üzgünüm site server i bedava olan freewebdot dan aldım ve böyle kopukluklar olmaya başladı, gerçi bu aralar ttnet in yutr dışı çıkışlarında da problem var o yüzden bağlantı problemleri ile karşılaşlıyor, sanırım yinede ben değiştiricem. Daha sonra tekrar denedinizde umarım böyle sorunlarla karşılaşmayız... Not : freewebdot da sorunla ilgili forumda bir haber var mı diye bakayım dedim ve adminlerin bir mesajına göre spam mailler ve uygunsuz kullanmalardan dolayı smtp portlarını kapatmışlar geçiçi olduğunu söylemelerine ramen kalıcıda olabilirmiş, burdan şunu çıkardım Bedava olan herşeyin suyunu çıkartıyoruz. ÜZÜCÜ.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |