![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2005
|
Arkadaşlar javada kullandığım text göstericilerin hiçbirinde yazıları formatlanmış şekilde gösteremedim. JTextArea gibi aletlerde ancak toplu şekilde yazının formatı değiştirilebiliyor ama ben yazının yer yer farklı formatlarda olmasını istiyorum. Bazı kısımlarının bold bazılarının kırmızı vs vs.. gibi. Bu konuda ne tür önerileriniz var, yardımcı olabilir misiniz ? Olursanız çok sevinirim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
JEditorPane isini gorur sanirim. http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/...ditorPane.html
__________________ __MB |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| formatlı yazı dosyası okutma | efecanerdur | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 12/03/2007 11:44 |
| Textbox'ın içindeki yazı , metin dosyasındaki yazı olabilir mi? | onur2200 | Visual Basic | 8 | 09/02/2007 14:24 |
| stringleri comboboxa formatlı yazma | albatt | PHP | 6 | 14/09/2006 17:45 |
| Formatlı Text'leri DB'den Çekme | courage | ASP | 1 | 29/10/2005 02:09 |
| formatlı metin | doktor acemi | Visual Basic | 4 | 08/08/2003 21:37 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |