![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 05/2005
|
mysql'de yetkilendirme ile uğraşırken,2 kullanıcı oluşturup diğer kullanıcıları sildim.bu oluşturduğum 2 kullanıcıdan biri "all privileges" yetkili diğeri de normal bir kullanıcı(hatırlamıyorum ne yetki verdiğimi) bir şekilde all privileges olan kullanıcıyı sildim diğer kullanıcı ile tablolarda düzenleme yapıp tekrar eski haline getirmeye çalışıyorum fakat select,delete, update gii temel işlemler için yetkin yok diyor. şimdi nasıl başladığım noktaya dönebilirim? not: kalan tek kullanıcıyla ne yaparsam yapayım access denied hatasını alıyorum. hatta; mysqlshow -u trance -p EnterPassword: ***** +--------------------+ | Databases | +--------------------+ | information_schema | | kivvi | +--------------------+ mysql veritabnını bile göremiyorum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| SQL SSH ile yüklemek | Adrenalin | Veritabanları & SQL | 3 | 21/06/2006 16:23 |
| SSH Yetkileri | cS | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 2 | 28/05/2005 19:24 |
| filim yüklemek | alize | Flash / Director / Swift 3D ... | 9 | 07/10/2004 18:43 |
| Asp yi server a yüklemek | screamser | ASP | 6 | 09/09/2004 01:02 |
| Mysql de kullanıcı yetkileri | ab | Veritabanları & SQL | 2 | 12/03/2003 13:13 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |