![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
komut satırında denemeyap adında yeni bir database yaratıyorum. mysql> create database denemeyap; daha sonra bu database ile yeni bir kullanıcı ilşkilendirmek istiyorum. fakat olmuyor. windows kullanıyorum. mysql klasörünün security izinleri administrator ve system'e full allow verdim. Bekir adındaki kullanıcıyı bu yarattığım database'e nasıl eklerim. mysql> grant all on denemeyap.* to bekir@localhost identified by 'password'; error 1044: access denied for user: 'localhost' to database 'denemeyap' hatası alıyorum ne yapmam gerekiyo fikri olan varsa bana yardımcı olsun lütfen. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| 2003 Server'de kullanıcı ekleme | supersistem | Ağ / Güvenlik | 15 | 04/12/2006 23:10 |
| c#'tan mysql'e bağlantı | peacefire | C# | 5 | 22/10/2006 02:38 |
| oracle'dan mysql'e darbe | darky_dark | Veritabanları & SQL | 0 | 28/11/2005 10:42 |
| JSP ile MYSQL'e bağlanma | gulzirab | Java / JSP | 6 | 20/05/2005 08:26 |
| WİNXPde kullanıcı ekleme | MEHMET | Windows | 4 | 20/06/2004 10:38 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |