![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Dayaklık Insan Üyelik Tarihi: 01/2006 Yer: 38Kayseri
|
arkadaşlar benim içime sindi tek sorunum 1024*768 de logo güzel ama daha büyük boyutlarda kayıyor... neyse yorumlarsanız sevinirim www.38yeralti.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005
|
Benim'de ho$uma gitti topragim. (Sivasliyim ama hem$eri sayiliriz )Ellerine saglik.. // Not: Hazir script mi degilmi pek cözemedim ama usta?! \\
__________________ Haydi bismillah! Crash etmez insaallah. Vallah çalisiyor masaallah. Ulan olmadi fe süphanallah! At pencereden haydi yallah. Bilgisayar ruhuna el fatiha. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| mingitaw Üyelik Tarihi: 06/2002
| Alıntı:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Perl Programlama Üyelik Tarihi: 09/2004
|
reachable, fena değil ama ekranı büyük bir pc de iyi durmuyor onu ayarlaman lazım. Ana sayfada resim galerisindeki istenilen resime tıklandığında açılan sayfada alakasız resimlerin gelmesi iyi olmamış. Hangi resime tıklandıysa o resimin olduğu ekran gelmeli. Forumda Geyik konusuna baktım ama malesef hiç geyik göremedim. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
msevim haklısın aslında ona fazla ugrasmadan yoksa themeya kadar hepsini bildiriyorum..percli abi şimdi seditio kullanıyorum bunların resim galerisi plugları calismiyor bende baska bir resim galerisini ekledim iframe yaptım.. o yüzden tıklanılan resim yerine direk galeriye aktardım.. yaptığım hatadan dolayı www.38yeralti.com footeri değiştirdim | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
Ayricana da bu bir Kayseri sitesi değil mi.? Forum'daki kategorilerden, TÜRKÇE RAP YABANCI RAP olanlar alakasiz durmu$ gibi.. Iletisim linkine tikladigimda bunun icin yetkili degilsiniz yonlendiriliyorsunuz diyor?[ama yonlenmedi] yonlense bile sanirim uyelik formu gelecekti karsima. iletisim icin uyeligi zorunlu mu tuttun? cıx cıx cıx cıx Alıntı:
![]() O en dipteki toplistlerde ne oyle ![]() Bu benim yetkim ne zıkkımsa çok zayıfmış, Ziyaretçi defterine de giremiyor (: Ayricana da kayseri hakkinca pek bir bilgi daha cok kayseri uzerinden traj yapilmis gibi, seni seni seni ![]() Kolay gelsin 2/10
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
ziyaretçi düzenlerini tam yapmamıstım teşekkürler onu ayarlıyoruma.. kayseri hakkında bilgi yok çünkü bunu karşılayan yeterince site var kayseri üzerinden trajda yani kayseri rap camiası için yapılmıs bir site olduğu için olabilir ![]() toplist konusunda sorma nefret ediyorum bu toplistlerden fakat siteyi tanıtmak ve pagerank yükselimi için şart yoksa sevdiğimden değil... ayrıca siteyi inceliyip yorum yaptığın için cok teşkkür ederim herkese cok teşekkürler | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |