![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 08/2004
|
Mysql text alanına bir metin kaydediyorum. Ama daha sonra bu metni çağırdığımda, tüm yazılanları bitişik çıkartıyor.. Satır araları falan kalmıyor. neden olabilir? (mysl hücresinde boşlukları il ekaydedilmiş. yani kayıtta bir sorun yok.. gerçi anormal bir çağırma da yapmıyorum. ilgili sütun/satırı işaret edip, echo $degisken[hucre]; diyorum??)
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| mysql den veri çekerken TEXT ten stringe dönüşüm | shark_hack | C / C++ | 11 | 01/05/2007 19:42 |
| mysql de full-text | hebeler | Veritabanları & SQL | 3 | 30/11/2006 12:03 |
| text to mysql | osman | PHP | 5 | 22/04/2006 14:50 |
| Mysql Text | neoerhans | PHP | 7 | 24/12/2004 12:01 |
| MSSQL smalldatetime alanında like kullanımı | hasansemre | Veritabanları & SQL | 3 | 29/06/2004 15:46 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |