![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Onaysız Üye Üyelik Tarihi: 09/2006
|
Merhaba arkadaşlar bundan oncede tamamen kendimin yazdıgı sistemi sizlere tanıtmıs yorumlarınızı ıstemıstım . Ve sizin yorumlarınız yonunde sitemin tasarımını ve yenı ozellıklerı kattım . Tekrar İstersenz bana yon verebılırsınız . Yeterki eleştirin olumlu veya olumsuz . Bu Adresten siteye ulaşabılırsınız ... Şimdiden Yorumlarınız İçin Teşekkürler .. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| E=mc² => m=F Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: İstanbul
|
Eline sağlık güzel bir çalışma. Türkçe problemi Bilgi Paylastikca Cogalir yerine Bilgi Paylaştıkca Çoğalır daha iyi olur dibi. ![]() Kolay gelsin.
__________________ Maddenin Temel Taşı Frekans kadar karmaşık bir yapı Ted Medikal Store-chat-sevdigin.com |
| | |
| | #3 (permalink) | ||
| Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: Sakarya
| Alıntı:
Alıntı:
üstteki ikonların hizalamalarında sorun var. -ikonların tablosunda tüm td'lere eşit genişlik verip align="right" yerine align="center" yazarsan daha düzgün duracaktır. -Ayrıca ikonların etrafı transparan değil. Beyaz fon belli oluyor. (bilerek bırakmış olabilirsin) -Sadece yazılarda link var ikonlarda yok.
__________________ For What? | ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| <? guardian(); ?> Üyelik Tarihi: 10/2005
|
firefox kullanıyorum. Sayfa çok geç açılıyor, ben bu iletiyi atarken bile hala sayfa açılmaya devam ediyor. yandaki kategoriler düzensiz çıkıyor, başlıktan en az 1-2 sayfa daha altta ayzılar beliriyor. Çok düzensiz görünüyor. Sayfanı firefox ile açarsan ne anlatmak istediğimi anlıyacaksın.. Eminim ki güzel bir çalışma olmuştur fakat ben daha tam oalrak göremedim açıkçası. çalışmalarında başarılar..
__________________ :: İnsanoğlu kendini arar, dünya döner milim milim! Eğer göçüp gidersen bugün, yarım kalan işin var senin.. :: samkon.org | çalışmalarım.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Abdullah DAĞLI Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Ankara
|
keşke daha önceki konunun devamına yazsaydın. yeni bir konu açmasaydın. her neyse! Bilgi Paylaştıkça Çoğalır konusunda @YNS_'nin bir düşüncesi var; Ne paylaşacam yahu! Paylaşmayayım da bir ben bileyim. Her kes bilirse benim ne önemim kalır ![]() Bazen kendisini haklı bulmuyor değilim |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Ateş düştüğü yeri yakar! Üyelik Tarihi: 10/2005
|
Firefox sitenin agzini burnunu dagitiyo gibi.. (en azindan bende öyle)
__________________ sivas/şarkışla süper kanal 105.4 bekleriz....Tanıdıklarını Sanal alemde bulmanın yolu. Kayıt ol, hasret gider... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |