![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
|
Arkadaşlar şöyle bir tablom var: Yazı tbalosu id baslik kategoriid 1 aaaaaaa 1 2 sssssss 2 3 ddddddd 2 4 fffffffff 3 5 gggggg 1 6 hhhhhh 3 Tek sorgu ile her kategoriden rasgele bir yazi almak istiyorum.. acaba nasıl yapabilrim? tek sorgu olmazsa mümkün olan en az sorgu ile nasıl yapabilirim? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 04/2005
|
Arkadaşlar benimde şöyle bir tablom olsun ![]() id baslik kategoriid 1 aaaaaaa 1 2 sssssss 2 3 ddddddd 2 4 fffffffff 3 5 gggggg 1 6 hhhhhh 3 7 hhhhhh 2 8 hhhhhh 1 9 fffffffff 3 10 gggggg 1 Göründüğü gibi baslik sütununda bazı yerlerde aynı bilgiler girilmiş, benim istediğim tüm baslik sütununu selectbox ta listelemek ama tabi aynı verinin birden çok yazılmasını istemiyorum. Mesela hhhhhh üç kere kayıt edilmiş ama select box a 1 kere yazılması lazım. Nasıl yapabilirim Teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Farklı PHP versiyonlarında farklı binary değeri dönüyor | Skeleton | PHP | 0 | 30/05/2006 20:59 |
| farklı farklı renkler | selected | ASP | 2 | 19/04/2006 16:24 |
| Farklı Kısımlara, Farklı Biçimlendirme. | Cruel_SpAwN | Web Tasarım | 7 | 16/05/2004 19:03 |
| İki farklı veritabanındaki iki farklı tabloyu birleştirme | pirilti | Veritabanları & SQL | 7 | 13/05/2004 02:23 |
| web sitemdeki fontlar xp de farklı 98 de farklı gorunuyor | Tim | Web Tasarım | 8 | 14/01/2003 01:52 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |