![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Ceviz Yiyerek Büyüyoruz Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: istanbul
|
Arkadaşlar başlıkta da anlayacağınız gibi iki bilgisayar kullanıyoruz. Ve elektririk sıkıntımız çok oluyor. Nasıl bir güç kaynağı almalıyım. Kaç watt olsun. Marka tavsiyeniz varmı. Amaç sadece ani elektirik kesintisini önlesin yeter. 10 dk 'ya kapatırız söz |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
|
Bir seneden fazla oldu 1000VA'lik tuncmatik kullaniyorum. Bir kere ariza yasadim. Bir de ilk geldigine kutup basi mi ne cikmisti (onemsiz birsey). Onun haricinde calismasina devam ediyor. Su an piyasayi bilmiyorum ama ben aldigimda alternatiflerine gore baya ucuzdu. 1000VA ile bir workstation ve bir pc 25 dakika dayaniyor. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Dead God In Me Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: Hemde Çiğçiğ
|
Eğer cihazın içinde online reğülator yok ise elektrik kesintilerinde güç kaynağının devreye girmesinde geçikme olacaktır.. bunu kabullenerek alman gerek güç kaynağını.. Tavsiyem de Inform marka güç kaynakları olur. İş yerime bir tane almıştım sorun çıkarmadı bi tane daha aldım.vs.vs. şu an 1 online 5 de normal 3kva lık ups var.. firmanın sağladığı güvenceler ve garanti koşulları çok iyi.. fiyat çok düşük olmayabilir ama senden kaynaklanan sorunlarda bile (örneğin elektriğin trafodan çok güçlü veya çok düşük gelmesi gibi cihazı zorlayan durumlar) firma ürünü değiştiriyor.. online olanların fiyatları pahalı ama 3kva lık olanlar iki bilgisayarı 30-45 dk arası rahat idare ediyor fiyatı da 250$ civarında olması gerek.. ama unutma içinde online regülator olmadığı için elektrik gittiğinde bilgisayarların kapanma ihtimali oldukça yüksek..
__________________ "Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır." F. Nietzsche Oyun bittince şah da, piyon da aynı kutuya konur...www.corona-borealis.com Melodic Death Grubu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |