![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Merhabalar, Ms Access ten MySQL e ODBC ile link yapıyorum ama Türkçe karakter sorununu bir türlü aşamıyorum. MySQL 4.1.15 ve dil ayarı latin5. Acemi bir zamanlar ince ayarlar yapıldığında oluyor demişti forumda. Ancak bir türlü incelemedim. Hatırlayanınız var mı acaba? Herkese kolay gelsin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Delphi.Net ile Mysql e ODBC siz bağlantı ? | sew_mkx | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 3 | 09/06/2006 17:19 |
| access to mysql | v4mp1r3 | Veritabanları & SQL | 1 | 02/09/2005 15:08 |
| MS Access mi, MySQL mi? | spooky | Veritabanları & SQL | 4 | 03/09/2004 18:19 |
| access to mysql | sokrates | PHP | 13 | 23/05/2004 23:13 |
| Hata mesaji: To access your MySQL database, you can use the Mysql.pm module. | alize | Veritabanları & SQL | 1 | 26/02/2004 12:27 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |