![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Perl Programlama Üyelik Tarihi: 09/2004
|
ASUS marka Diz üstündeki DVD CD-RW sürücüsünü toplam 40 defa ya kullandım yada kullanmadım. Bugün bir CD den program yükleyecektim okumadı. Çıkardım başka CD koydum olumsuz. Her ne yaptıysam okuma problemi ile karşılaştım. Zaten zar zor okuyordu artık tamamen okumuyor.Yumuşak bir pamuklu bezle okuma lensini hafiften silmeme rağmen olmadı. ASUS marka diz üstünün en kötü yanı bu. Başka bir arkadaş aynı modeli kullanıyor ondada aynı problem var. Servise göndersem 1 Ayda zor gelir. Acaba DVD CD-RW sürücüsünü değiştirsemmi ne dersiniz. Değiştirmek istesem nerden bulabilirim. Diz üstünün 2 yıl daha garantisi var. Ne yapsam acaba? ASUS M6R 1.6 GHz Model. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| stormax USB bellek sürücüsü | yesilce | Donanım | 2 | 08/01/2008 17:37 |
| e: sürücüsü hatası | befafs16 | Windows | 16 | 18/02/2007 08:58 |
| Hubın üstündeki COL işe yarar??? | notalone | Donanım | 3 | 07/09/2004 23:15 |
| Conexant HCF Speakerphone Modem XP sürücüsü | Maniac | Donanım | 2 | 06/03/2004 16:57 |
| Disket sürücüsü | ertugruloruc | Donanım | 1 | 21/02/2004 15:57 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |