![]() | |
| | #1 (permalink) | ||
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2004 Yer: bursa
| PANASONİC TX-32LX500F Alıntı:
Alıntı:
Fiyatıda düşük kafamda soru işareti bıraktı bilgisi olan arkadaşlar özelliklerini iyi ce gözden geçirerek fikir verirlerse karşılaştırma konusunda rahat bir nefes alıp gönül rahatlığı ile birisini almak istiyorum. Kolay gelsin.
__________________ ..:: Sohbet - Chat ::.. | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
İkisinide yan yana görüp aradaki görüntü farkına bakma şansın varsa daha rahat karar verirsin. Ama ben olsam kesinlikle vestel almazdım. Vestel,Beko,Telefunken bunlar 3. sınıf ürünler. Loewe,Pioneer,Sony,Samsung,Panasonic,Philips gibi markalar arasından seçmelisin LCDTV'yi o kadar para vermişken kalitelisini almak lazım - bu markalar arasında bile gözle görülebilir görüntü farkı var Vestel'i bunların yanına koyduğumuzda ezilir kalır.(diye tahmin ediyorum.)
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2004 Yer: bursa
|
Panasonic in sd card girişi var. Açıkcası yan yana değilde ayrı ayrı baktım. Panasonic mükemmel ama kontrast oranı düşük, bu oranın etkisi ne kadardır. vestel evet ilk etapta kişinin yüzünü buruşturmasına neden oluyor ama bir iki ağızdan dvd de çok kaliteli seyir sağladığını duydum. Daha samut bilgiler verebilirmisiniz şu şudur gibisinden. Özellikleri hakkında.
__________________ ..:: Sohbet - Chat ::.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2008
|
Kimse tenezzûl etmemis yazik yafs. Gel ben sana hangisini alacagini soyliyeyim. Bence Vestel al cunki vestel 3. sinif bir cihaz olup board malzemeleri tamamen taiwandan gelmekte. Buda demek oluyor ki vestel dandirikten bir cihaz anladin mi? Vestel al ki elinde patlasin sana zarar olsun ook mi? Hadi bakim. Kolay gelsin |
| | |
| | #7 (permalink) |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: Y:212314 Z:92415489
|
Vestelse at çope ![]() Samsung guzel yahu
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |