Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Programlama > Java / JSP

LinkBack Seçenekler
Eski 01/09/2006, 20:34   #1 (permalink)
taşkın cevizci

eGeMx Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: İzmir
Varsayılan Oyun yapımı :)

Bu bölümün java okuyucularıda biliyor ki ben daha derleme işlemini bile yakın zamanda öğrenmiş bir programcıyım. Fakat çok iyi olduğumu idda ettiğim php bilgime ve 4 ayda c++ öğrenip otdu bilgisayar yarışmasına katılacak cesaretime güvenip oyun yapmak istiyorum. Java dilini seçitim çünkü asıl amacım multiplayer oyunlar hazırlamak. c++ ile oyun motorları kullanarak ortaya birşeyler çıkartabilirdim fakat ben herşeyi olmasada pekçok şeyi kendim geliştirerek öğrenmek istiyorum.
İzmirde okuduğum için okul ve kız arkadaşım dışında bu senenin tüm zamanlarını bu projemle geçireceğimi düşünüyorum.
Daha önceki güzel bir projemde takım arkadaşım olmadığı için hiç randıman alamadım.(Aslında okyonusu kendim geçip derede cesaretimi yitirdim ) Her ne kadar çıkan bütün aksaklıkları buraya yansıtarak çözücek olsamda İzmirde okuyan oyun yapımının hertürlü aşamasında yardımda bulunacak arkadaşlar bana buradan (sahin.secill@gmail.com) ulaşabilirler.
Bu mesajı ilanlar bölümüne bırakmıyorum çünkü uyarılarda bulunacak arkadaşların mesajlarını ve görüşlerini çok merak ediyorum.
Eski 10/10/2006, 19:33   #2 (permalink)
Üye

Yer: Ankara

Merhaba,
Ben size yardımcı olmak istiyorum , daha doğrusu kendimi geliştirmek adına dediğiniz projeye katılmak istiyorum.Ben de javaya yeni başladım sayılır.Bu yazın stajda öğrendim.Ve küçük çaplı bi proje yaptım.Şüphesiz siz benden daha iyi biliyorsunuzdur.Amacım bişeyler yapmak.Benim de takım arkadaşım yok gibi bişey.Yalnız ben İzmir'de okumuyorum.Ama elimden gelen tüm desteği vermeye hazırım.Benimkisi sadece bir teklif.Cevap bekliyor olucam.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum...
rufeka hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 11/10/2006, 17:13   #3 (permalink)
taşkın cevizci

eGeMx Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: İzmir

Aramıza ilk katılmak isteyensin. ( Mıza dediğime bakılmasın hala tek tabanca boş vakitlerimde uğraşıyorum.)
www.dikeycizgi.com adresine birşeyler yapmaya çalışıyorum. Amacım aynı, javayı grupça eğlenceli bir şekilde öğrenmek ve ileride javaya başlıyacak olanlara iz bırakmak.
İlk oyunumuda yayınladım. -Zırzic- Her nekadar ilk çıkan sega oyunlarında bile kötü olsada, başlangıç aşamasının taklitten geçeceğini ve pekçok oyunu taklit etmem gerektiğini düşünüyorum.
Dip not* Bu projemi sadece ceviz.net te anlatma gereği duyuyorum. Çünkü zaten arayan bulacaktır. Reklama değil öğrenmek isteyenlere ihtiyacım var.
Eski 25/01/2007, 16:41   #4 (permalink)
Üye

aslında size(umarım şimdi siz olmuşsunuzdur)katılmayı çok isterim...Bende bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum ama programcılık bilgim yok php yle bi ara uğraştım o da amatörce...
Oyun yapımına bu kadar meraklı varken buranın msjla dolcağını tahmin ederdim...
sonterlik hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık