![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: ankara
|
Arkadaslar herkeze iyi calismalar , yeni alacagim sistem icin yeterli bilgi ye sahip olmadigimdan bir anakart secimi yapamadim , yardimci olabilecak var ise sevinirim .. Intel Core 2 DUO E6600 2.40 Socket 775 Zalman FS-C77 fatal1ty Seasonic s12 600W Thermaltake VA8000BWS, Armor + Window, Zwart Corsair TWIN2X2048-6400C4 2048 MB DDR2, PC6400 Western Digital RaptorX 150 GB 10000 rpm Asus EAX1600XT Silent TVD 256MB DDR3 PCI Expres Anakartlar : MSI 975X Platinum Powerup Edition ASUS P5W DH Deluxe Green Socket 775 ASUS P5B Deluxe Wifi P965 Socket 775 DFI 975X/G Infinity, 975X Sistem Video decode , oyun ve programlama amacli kullanilacak .. Tesekkurler ve iyi calismalar.
__________________ Hata yapmaktan korkan insan hiç bir şey yapamaz. (((( Lincoln ))))) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
Hemen hemen hepsi aynı niteliklerde(internettimde sorun var tam inceleyemedim) İş markaya kalınca işler biraz karışıyor mesela Asus gibi büyük bir markayı ben hiç sevmiyorum ve kullanmıyorum. MSI daha cazip geliyor bana. Bu biraz tercih meselesi. DFI overclock yapacaksan tafsiye ediliyor. Aldığın gibi standart değerlerde kullanacaksan DFI'a fazla para vermene gerek yok.Tabi bu da tercih meselesi OC yapmayacaksan bile DFI almak isteyebilirsin çünkü çok iyi bir marka.
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: ankara
|
Cevaplar icin tesekkurler , Sizin de dediginiz gibi aslinda hepsi birbirlerine yakin kartlar gibi gorunuyor ve aralarinda fazla fiyat farki da yok. Overclock yapmayi dusunuyorum zaten kutu dan cikacak islemci fanini degistirme nedenim de bu, ama sanmiyorum ki DFI ve ASUS arasinda overclock da daglar kadar fark ortaya ciksin ?? Onumuzdeki 15 gun icerisinde piyasaya alternatif bir anakart girmez ise , Asus P5W-DH Deluxe i sececegim.Benim anladigim kadari ile "p5b wifi" de crossfire destegi yok (her ne kadar kullanmayacak olsam da ileride ne olur ne olmaz bilemiyorum) ve "dh delux" un dolby digital ses konusunda verebilecekleri daha fazla .. Bunlarin disinda kart onerisi olan var onu da listeye ekleyebilirim ,bence eger her sene anakart ve islemci yenilemiyorsak fiyat/performans degil performans onemli, sonuc olarak ben bu sistemi 4-5 sene kullanmak amacindayim .. Saygilar , iyi calismalar.
__________________ Hata yapmaktan korkan insan hiç bir şey yapamaz. (((( Lincoln ))))) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |