![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Çakma Bilişimci Üyelik Tarihi: 06/2006 Yer: Winamp
|
arkadaşlar pc min kasasından son günlerde acayip sesler çıkkmaya başladı çok gürültülü çalışıyor bunun sebebi havalar çok sıcak lduğundan olabilirmi yada çok açık kadığından önceden böle yapmıyodu acaba arıza fln mı var korkmaya başladım patlıcak gibi
__________________ Onun güzelliği kimsede yok! |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
olabilir hiç düşünmemiştim temizlemeyeli baya oluyor yarın sökerim bu gün uykum geldi
| | |
| | #4 (permalink) |
|
haklısın sorun ordan kaynaklanıyormuş hayatımda o kadar çok tozu bir arada görmemiştim teşekkürler pc im sakinleşti
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Pc ye bişeyler oldu | whitebuyucu | Windows | 9 | 07/12/2006 23:12 |
| Kasaya donanım takma | sondurak | Donanım | 20 | 27/08/2006 08:47 |
| Windows kendi kendine bişeyler yapıyor. | JakaBo | Windows | 9 | 12/05/2006 16:10 |
| Biraz Geç Oldu Ama... | Milletperver | Ben Geldim | 4 | 02/05/2006 10:52 |
| alert("hosgeldin") de alt satıra geçim bişeyler daha yazmak? | militaN | Javascript / DHTML / Ajax | 3 | 07/02/2006 05:39 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |