![]() | |
| | #1 (permalink) |
| -ae Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Amasya
|
Selamlar... Örneğin bir haberin okunma sayısını belirlemek için bir habere girişte şöyle bir kod sorgulatıyoruz. UPDATE haberler SET okunma = okunma + 1 WHERE id='2' Bu şeklide bir sorgu sayısal değerler için geçerli olan bir olay. Benim yapmayı planladığım şeyse; o alandaki mevcut metinin devamına, bir metin eklemek. Şimdiye kadar var olan veriyi çekip, eklemek istediğim yeni veriyle birleştirip, direk o alanı eldeki son değerle güncellemekti. Fakat sayısal değerler için direk artırma mevcutsa, metinsel değerler için de devamına ekleme olabileceğini ve performans açısından daha iyi olacağını düşündüm. Çeşitli kaynaklarda ve Google'de aradım fakat bir sonuca ulaşamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
__________________ maybe or not(?) who knows? who cares? damn! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Tabloda ki verinin boyutu? | HunTürk | Veritabanları & SQL | 5 | 23/09/2006 23:32 |
| Mysqlde verinin uzunluğunu sınırlayarak çekmek | altosh | Veritabanları & SQL | 2 | 09/07/2005 19:26 |
| Form yardmıyla DB ye veri eklemek..Admin girisi | Xsender | PHP | 19 | 24/10/2004 21:50 |
| farklı tablolardan aynı verinin çekilmesi | euler | PHP | 11 | 17/10/2004 21:19 |
| bir alandaki aynı verileri listelemek | odurma | PHP | 10 | 19/05/2003 02:37 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |