![]() | |
| | #1 (permalink) |
| taşkın cevizci Üyelik Tarihi: 11/2005 Yer: İzmir
|
Öncelikle http:/java.sun.com/ adresinde ki hiçbir downloads tan yararlanamıyorum. Nedendir bilinmez sunucu bulunamıyor diyor. Ve bu olay tek bir seferlik olan bir olay da değil. (www.adobe.com da aynı şekilde bağlanılamıyor..) Bende buradan yola çıkarak gerek cevizde gerekse diğer yerlerde gördüğüm altarnetif SDK ları indirdim. Bunların arasında en umutlanıpta beceremediğim "jrocki" oldu. Ayrıca ceviz de gördüğüm bir notepad olan fakat derleme yeteneğied olan "JCreator LE" programınıda çalıştıramadım. Benden JDK derleyicisi istediler. Adres olarak "jrocki" gösterdimse de olmadı. Şimdi JDK ve SDK olarak aklım karışmış olsada bana tavsiye edebileceğiniz bir derleyici var mı? Elimde Türkçe kaynak mevcut fakat saolsun bu kısımları çok çabuk geçmiş. Ayrıca http://java.about.com/od/beginningja...hel_wrld_1.htm adresini de takip edeceğim. Birde hazırladığım dosyaları nereye kaydetmem gerek. Herhangi bir yer olabilir mi? Eğer herhangi bir yer olacaksa derleyice bu yeri tanıtmam mı lazım ? Derleyici ile derdim büyük olunca yazıda uzun oldu. Okuyan herkeze şimdiden teşekkürler.
__________________ .:: Kaya Tırmanışı ::. |
| | |
| | #2 (permalink) |
|
Açılmayan adobe ve dosya yükleyemediğim java.sun ın problemi çözüldü. Sorun büyük ihtimalle sövgü dolu sözleri hakeden Türk lamer lar. İp değiştirici bir programla Taiwan üzerinden bağlandığımda ikisinde de sorun yaşamadım. Fakat bu seferde download manager ı kullanamadım. Olsun varsın gelsin ağır ağır. (msn hack, mynet hack, cafeden hack, msnde sahte kamera, %100 güvenli site hack,mail bomber, mail attack vs... google dan bu kelimleri aratıp bu yazıyı okuyacak olanlar "TİKSİNİYORUM SİZLERDEN" )
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2006 Yer: Ankara
|
Merhaba, ben de java da yeni sayılırım 2 aylık bi çalışmam var.Sen nasıl bi derleyici istiyosun.Yani basit bişey olur mu yoksa daha kapsamlı bi derleyici mi ben JCreater kullanıyorum, gayet rahat.Tavsiye ederim.İstersen sana göndereyim ya da sen zaten bulursun da .Kolay gelsin .İyi çalışmalar...
|
| | |
| | #4 (permalink) |
|
java_ee_sdk-5-windows.exe yı indirdim fakat bu seferde path sorunum ortaya çıktı. Bilinen pekçok methodu denedim fakat olmadığı için içindeki yardım dosyalarından birşeyler bulmaya çalışıyorum. Yani henüz birşeyler derliyebilmiş değilim.Eğer derliyemezsem de Jcreater'ı en kısa zamanda yüklerim. Msn: egemxs@hotmail.com. Ayarlar konusunda gözden kaçırdıklarımda yardımcı olursan çok sevinirim ![]() Not* Şimdi nasıl olurda bu kadar sürede bu kadar basit bir işi yapamadın diyebilirsiniz. Fakat aynısı c++ içinde olmuştu. Aylarca yapamadığım işi okulda 2 dk da öğrenince şok olmuştum Yani benim derleyicilerle genel bir problemim var.
| | |
| | #5 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
| netbeans 5.5 beta 2 yukle. zaten ide kullanmadan derlemek pek gereksiz.
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2006 Yer: Ankara
|
Path de ne gibi bi sorunla karşılaştın yazarsan yardımcı olmaya çalışırım çünkü ben de başlarken bayağı bi zorlandım.Biraz tecrübeli sayılırım.Aslında dediğim gibi JCreater ı kurarsan daha rahat edersin .Tabi sen blirsin yine de.Kolay gelsin...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |