![]() | |
| | #1 (permalink) |
| such & ceza Üyelik Tarihi: 06/2006 Yer: Bursa - Osmangazi to İzmir - Görece
|
hardiskimin fat bilgisi kayboldu bu yüzzden bilgisayarım hdd'yi görüyo fakat bilgisayarım içinde sürücü olarak çıkartmıyo. verilerime hiç bi şekilde ulaşamadığım için final data adlı bir veri kurtarma programıyla verilerimi kısmende olsa kurtardım. ama bu program daha önceden silmiş olduğum klasör ve dosyalarıda geri getirdi. hard diskim şu an o kadar karma karışıkki. program verilerin tamamını geri getirmediği gibi geri getirdiği dosyaların çoğu okunmuyo. bir sürü tmp dosyası çıktı. açılmayan ve hata veren doc ve xls dosyaları var. bazı dosyalarada çaprazlama yapmış. yani alakasız dosyaları alakasız klasörlere atmış. işin içinden çıkamıyorum. bozulan harddiskim hala duruyo. format atmadım. bana daha garantili bir veri kurtarma programı önerebilirmisiniz yada bu verileri nasılk düzenleyebilirm. acil yardıma ihtiyacım var. bu veriler benim için çok önemli...
__________________ EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene !!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| /0x80/ Üyelik Tarihi: 08/2006
|
getdataback www.runtime.org partition gorunmese bile diskten veri kurtarma sansin var..
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2005
|
ewet bendende sana pir grogram EasyRecovery alanındaki en iyi program ba-ence chip dergisi bile 1. seçti dene bi derim ama pro versiyonunu bul
__________________ Bir İnsanı Ruhen Eğitmeden Zihnen Eğitmek Topluma Bela Kazandırmak Demektir... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2005 Yer: Eskişehir
|
Eğer formattan sonra kurtarma yapacaksan, o harddiske hiçbişey yüklememelisn, yüklediğin alanlar geri kurtarılamaz çünkü faaldir.. başka bi arkadaşının bilgisayarına bağlayıp hardiski öyle denenmeli. sonuç daha tatminkar olacaktır. easy recoveryde tavsiyemdir, sakın demo kullanma buluyor geri getir dediğnde nanik yapıyo, para istiyo full sürümünü satın al
__________________ []][]][]] Don't Tell Me About SelfConfidence! []][]][]] |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |