![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2006
|
Arkadaşlar bende bir dizüstü bilgisayar var. Bunun ekran kartı anakartı ses bilmem neyisi cartı curtu vs bütün özelliklerini nerden nasıl öğrenecem? Bilgisayarımın üstüne sağ tıklatıp özelliklere baktığımda bu ekran kartı falan filan görünmüyo. orada yazmayan özellikleri nasıl öğrenebilirim? Kusura bakmayın artık |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kodlarım, Canlarım... Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: » Delphi Bölümü «
|
oda olmazsa gok_tengri efendi bi guzel kalp,karaciger, bagirsak ameliyati icin kutuyu acacan tek tek organlara bakacan. en saglam ve garantilisi...
__________________ Haberbox | Tek Sevgi | Genel Seçimler | Magice Book | Yerel Seçimler Yaşamaya Değer Bir Hayattan, Sevmeye Değer Bir Aşktan, Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçmeyin... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| taşkın cevizci Üyelik Tarihi: 11/2005 Yer: İzmir
|
Tuneup ı kur derim. Aslında tuneup tan çok daha iyi bu işi yapan programlar var, hatta netten senin makinenin özelliklerini tanıyanlar fakat tuneup ileride de sana lazım olacak
__________________ .:: Kaya Tırmanışı ::. |
| | |
| | #7 (permalink) | |||
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2006
| Alıntı:
![]() Portakal gibi soyarım ben anca ![]() Alıntı:
Alıntı:
Başlat Çalıştır dxdiag bu yöntemi denedim ancak bi sorum daha olacak.Bu yöntemle mesela ses kartının realtek olduğunu gösteriyor ancak ben ses kartıyla ilgili tüm özellikleri istiyorum? | |||
| | |
| | #9 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
laptop markansı ve seri numarasi nedir web sitesine gidin özelliklerini göreceksiniz. programlara ne gerek var... ama illa diyorsan arkadaslar demis everest ve aida...
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
bir de sisoftsandara, diye bir program vardı sanırım
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |