![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
Matrix üçlemesinin ikinci bölümü THE MATRIX RELOADED, tüm dünya ile aynı anda ülkemizde vizyona giriyor. Bu bölümde, özgürlük savaşçıları Neo, Trinity ve Morpheus, sıradışı becerilerini ve silahlarını kullanarak insan ırkını Matrix'e hapseden mekanik ordularla savaşmaya devam ediyorlar. Matrix'in yapısını ve Neo'nun insanlığın kaderi üzerindeki önemini daha da iyi tanıma fırsatımız olacağı MATRIX RELOADED'da, Matrix'ten uyanan insanların sayısı artmaya başlıyor. Gerçek dünyadaki insan nüfusu oldukça büyük rakamlara ulaşınca, makinelere karşı direniş, kalan son insan şehri Zion'da başlıyor. Hem arkasındaki felsefe, hem de çığır açan görsel efektleriyle kitlelerin beğenisini kazanan THE MATRIX'in ikinci bölümü de kendisi kadar ses getireceğe benziyor. Bu bölümde ayrıca kadroya eklenen yeni bir isim de var: Persephone karakterini canlandıran Monica Bellucci.
__________________ http://www.ozay.net |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
yok abi gerek yok bu arada arkadaşlar bu film ingilzce ve sadece istanbul ve izmir afm de oynuyor
__________________ http://www.ozay.net |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Birini film çok saçmaydı ikinciside öyledir büyük ihtimalle
| | #5 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
saçma ? süper filmdi bence. bazıları filmler hadi göreceli olurda, fight club, matrix ??? süperler bence. 1- fight club ( düzene isyan ) 2- matrix ( yaşadığımız hayat bizimmi acaba ) 3- esaretin bedeli ( kaderini kendin eninde sonunda çizersin abi ) ah ah
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) Enson 18/04/2003 12:19 tarihinde Volkan Uzun tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
evet fixman, fight club düzene isyan eden, kapitalist ( eheh cok güzel kelime dimi ? ) sisteme sinir olan, markalasmanın hayatımızı nasıl değiştirdiğini, marka için neler yapıldığını anlatan süper bir filmdir. brad pitt i sevmeye basladığım filmdir.
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Monster is Live Üyelik Tarihi: 03/2003 Yer: Yemez.
|
Fight Club en iyiler listemde ilk sırada... Ama altıncı seyredişten sonra farkettim ki "düzene isyan" fikri sadece buz dağının görünen kısmı... Ancak burada uzun uzun Fight Club'ı tartışmak istemiyorum... Malum, "UNICORN"... Elinde kitabının ingilizce baskısı olan var mı?
__________________ Uyan Berlin, ben eve döndüm... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Matrix'in tamamını izlemedim zaten ama bir yerinde 5,8,6 ların kaydığını gördüm sözde eleman veri akışını görüyor. ![]() Kurşunlar adama gelirken eriyor öyle bir şey olsa erimez direkt yok olur (Gerçek değilse), Adamın içine falan giriyor, Birde matrix'i oynayan adam çok çılızdı, Karizma filan yoktu En komiğime giden şeyde hava günlük güneşlik iken adam uzun palto ile geziyor yahu Hadi karizma havası yaratacak diyelim ama Paltoyla da takla attırılmazki.Hiç inandırıcı değildi , Filme biraz inandırıcılık katacaksınki seyirci izlerken hissetsin. Onun yerine Hayat Bilgisinin tekrarını verseydi Kanal D daha iyi olurdu.
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |