![]() | |
| | #1 (permalink) |
| <? echo $xam; ?> Üyelik Tarihi: 03/2006
|
Selamlar, Gecen ay yeni bi bilgisayar aldim, Compaq Presario SR1759NL Desktop PC. Ozellikleri: Processor Intel® Pentium® D 820 Dual Core 1 GB DDR2 SDRAM Cache 2 MB Harddisk 250 GB serial ATA 7200 RPM Videokaart 256 MB ATI Radeon™ X1300 PRO Windows xp pro kullaniyorum, Sorunum yada sorum suki, cok ses cikariyor, icinde 2 tane fan var, mesela bi oyun oynamak istedigimde cok ses cikariyor, zaten bisey yapmayincada 1.nci fanin sesi kulagimi tirmalamaya yetiyor.. valla cok pisman oldum verdigim paraya.. acaba bu bir problemmi yada bu dual core'lerde normalmi, bilgisi olan varmi acaba?
__________________ Cevizi kIr, icinden cikani ye |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Silversword Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Antalya
|
işlemci ve ekran kartı fanları çok ses yapıoyrlar ısındıkları zaman. Kasa seçimi önemli oluyor. Ya da az daha paraya kıyıp daha sessiz ve randımanlı fanlar alabilirsin. Mekan sıcaksa bir de kış ın gelmesini bekle ..
__________________ ||||Revlis||||| |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Alıntı:
ama cok pisman oldum.. ya isinmasina gerek yok, herhangi bi uygulama oldugu ve cpu devreye girdigi zaman basliyor otmeye.. yani fani degistirmi diyorsun
__________________ Cevizi kIr, icinden cikani ye | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
eger sorunlar var ise aldigin firma ile temasa gec ve bunun bir sorun oldugunu anlat ve beni rahatsiz ettigini ve nasil bir cözüm bülacagin konusunda görüsme yap olmadi yapacagin baska bisey yok fanlarin degiştireceksin yada su ile sogutma sistemi alacaksin okadar para vermissin 100 euro ver al .......
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
turker servise yaptiririz sikayette bulunuruz ve sikayetin uzerine su ile sogutma alternatifi istiyoruz desek destek olarak onlar yaparmi yapmaz mi ? bence yapmaz da
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
ya tr'de olsa kolayda, burda isler oyle yurumuyor... ![]() ben yarin bi gideyim su dangalaklarin yanina, nerdeyse ordaki en pahali bilgisayari aldim, keske bunun yaninda duran x64'u alsaydim, hep intel kullandim diye bunu aldim ama hayatimda ilk defa pisman oldum bilgisayar aldim diye..
__________________ Cevizi kIr, icinden cikani ye |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2004 Yer: Ankara
|
dual core'larda normal değil, en azından bende değil. compaq'dan aldıysan adamlarla konuş derim. belki üretim hatası felan vardır, fanlar bozuktur, ya da garanti kapsamında daha kaliteli fanlarla değiştirirler. belki de pc çok ısınıyordur, fanlar zorlanıyordur. sadece ses değil, parçaların bozulma riski de var. aman diyim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |