![]() | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
|
n 70=108.8 x 53 x 21.8 mm 6680=108.6 x 55.2 x 20.5 mm arkadaşalr boyut olarak fazla bir farkları yok özellik olarak da kamera bakımından biraz önde n70 ama konu fiyat olunca 200 ytl gibi bir farkla önde gidiyor kamera özelikleri için değer mi 200 ytl ye o paraya da iyi kötü bir dijital kamera alabilirim ![]() yinede yorumlarınızı bekliyecem... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
|
O konuda haklısınız aslında teknolji ile yarışmak mümkün değil ama yinede Yeniliklerden yararlanmak haberdar olmak istiyosan onları gözardı edeceksin... Bence... bu arada 6680 730 civarlarında ve iyi biliyorum ki 1 yıl sonra 500 ytl altına düşecek.... Yorumlarınız için Ayrıca teşekkürler Başarılar |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
Ben şöyle düşünüyorum açıkçası. yeni bir telefon alacaksam gprs, renkli ekran, polifonik melodi(mümkünse gerçek sesleri de) çalabilen, java desteği olan bir model ihtiyaçlarımı karşılar. Telefonun tipine göre 200 ila 500ytl arasında modeller mevcut. Beğendiğim bir tanesini alır üstüne bir de digital fotoğraf makinesi alırım. Fotoğraf makinesi olarak ne alırsam alayım eminimki cep telefonunun kamerasından daha iyi fotoğraf çekecektir.
|
| | |
| | #9 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Bilecik
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |