![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 03/2003
|
bir grup olusturduk dizyanci asp html flash graphci bi kac arkadas toplardim php den anliyan bir arkadas ariyorum ama obur dalarda bilgisi olupta ciddi biseyler yapmak istiyen varsa bana burda ismini icq suun yada msn falan birakirsa sevinirim..
|
| |
| | #2 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
siz kimisiniz buraya daha öncede bu tür mesajlar yazıldı ama hiç birinin arkası gitmedi... önce kim olduğunuzu şirketinizi misyonunuzu ve yaptıklarınızı söyleyin ona göre ciddiyetine birazda biz karar verelim olmazmı
__________________ http://www.ozay.net |
| |
| | #4 (permalink) |
| Kurdoğlu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
herkesin işi de ciddî ha. bir kere de dalgasına adam arayan çıkmadı ![]() ![]() bu arada mr. zerzevat, "lapinliyor gibi oluyorum" filân diyerek sıyırmayı da geçtin sen. basbayağı lapinliyorsun bak bu hakâret sayılır şimdi değil mi?
__________________ Kısmetindir gezdiren yer yer seni, Arşa çıksan âkıbet: yer yer seni. Ânın içün, ânın adı yer oldu, Önce besler, sonra kendi yer seni. Enson 29/10/2006 22:37 tarihinde Zerzevat Adam tarafından düzenlenmiştir.. |
| |
| | #6 (permalink) |
|
bikere bne kimseye yorum yapin demedim isi olmiyan kisiler kapi orda cikip gidebilirler ortada dolanip konusun diye bise acmadim vet guzel sayflara yapmak istiyorum bi kac arkadasla dizynici aspci html ci falan var php ci ariyorum sorun budur en hoslanmadigim seey alaksiz adamlarin sacma sacma mesaj yazmasidir gidin baska threatte... omerbayali ekeldim listeye konusuruz bakalim neler biliyon neler yapmissin
|
| |
| | #7 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| |
| | #9 (permalink) |
| Kurdoğlu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
"insanlar konuşa konuşa..." atasözünü bu gibi durumlarda daha sıcak buluyorum. buradakiler robot da değil, asker de müsâdenle arkadaşım, sosyal bir ortamda, ortaya bir lâf attığında, insanlar gırgır şamata cevaplar da verirler, espiri de yaparlar, cevap da verirler. buranın farkı ne? tavsiyem, yazdığın şeyle ilgilenildiğinde sevin. açtığın thread 0 cevapla sap gibi ortada da kalabilirdi. şimdikinden daha çok netîce elde edemezdin. ya da şöyle söyleyeyim, burada sâdece kaymak istiyorum, süt görmek istemiyorum demen tuhaf olur. burada yağlıca bir süt var. kaynatıp kaymağını almak sana kalmış. zîrâ burası iş ve işçi bulma kurumu da değil, help desk de değil. buraya bir thread açmak için kimseye para ödenmiyor. burası, herşeyden önce bir topluluk. düşün ki kahveye girdin, orataya konuşuyorsun. (kahve uymadı mı, uyanını siz bulun )
__________________ Kısmetindir gezdiren yer yer seni, Arşa çıksan âkıbet: yer yer seni. Ânın içün, ânın adı yer oldu, Önce besler, sonra kendi yer seni. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |