Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Web & Grafik > Web Tasarım

Kapalı Konu

LinkBack Seçenekler
Eski 27/03/2003, 05:37   #1 (permalink)
İptal Durumu

Mesaj Webmasterlar ariyoruz ciddi projeler icin ?

bir grup olusturduk dizyanci asp html flash graphci bi kac arkadas toplardim php den anliyan bir arkadas ariyorum ama obur dalarda bilgisi olupta ciddi biseyler yapmak istiyen varsa bana burda ismini icq suun yada msn falan birakirsa sevinirim..
NvAncE hatta değil  
Eski 27/03/2003, 12:53   #2 (permalink)
Yunus ÖZAY

yemre Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: İstanbul

siz kimisiniz buraya daha öncede bu tür mesajlar yazıldı ama hiç birinin arkası gitmedi...

önce kim olduğunuzu şirketinizi misyonunuzu ve yaptıklarınızı söyleyin ona göre ciddiyetine birazda biz karar verelim olmazmı
Eski 27/03/2003, 18:52   #3 (permalink)
Üye

Eğer Yanlış hatırlamıyorsam NvAncE bir hack forumunda yönetici.
Wonk hatta değil  
Eski 27/03/2003, 19:26   #4 (permalink)
Kurdoğlu

mustafa Adlı Üyenin Profil Grafiği

herkesin işi de ciddî ha. bir kere de dalgasına adam arayan çıkmadı

bu arada mr. zerzevat, "lapinliyor gibi oluyorum" filân diyerek sıyırmayı da geçtin sen. basbayağı lapinliyorsun bak bu hakâret sayılır şimdi değil mi?
Önce besler, sonra kendi yer seni.

Enson 29/10/2006 22:37 tarihinde Zerzevat Adam tarafından düzenlenmiştir..
mustafa hatta değil  
Eski 27/03/2003, 19:53   #5 (permalink)
Uzak Üye

BerkH Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Strasbourg

Çocugun içinde gençlik ateşi var niye eziyosun simdi cocugu ayaküstü.
Atlıya atlıya alışıcak elbet.
BerkH hatta değil  
Eski 29/03/2003, 05:31   #6 (permalink)
İptal Durumu

bikere bne kimseye yorum yapin demedim isi olmiyan kisiler kapi orda cikip gidebilirler ortada dolanip konusun diye bise acmadim vet guzel sayflara yapmak istiyorum bi kac arkadasla dizynici aspci html ci falan var php ci ariyorum sorun budur en hoslanmadigim seey alaksiz adamlarin sacma sacma mesaj yazmasidir gidin baska threatte... omerbayali ekeldim listeye konusuruz bakalim neler biliyon neler yapmissin
NvAncE hatta değil  
Eski 29/03/2003, 05:35   #7 (permalink)
İptal Durumu

Alıntı:
Orjinal mesajı gönderen yemre
siz kimisiniz buraya daha öncede bu tür mesajlar yazıldı ama hiç birinin arkası gitmedi...

önce kim olduğunuzu şirketinizi misyonunuzu ve yaptıklarınızı söyleyin ona göre ciddiyetine birazda biz karar verelim olmazmı
ben newyorta okuyan bir bilgisayar ogrencisiyim. sirket yok bise yok arkadas grubu var dizyncilar var ortaya site koymak usitiyoruz ciddi derken projeler var oyun sitesi olabilir icinde full aciklamalirn oldugu , divx altyazi sitesi olabilir , program sitesi olabilir ve her dizyncinin projeleri var bu turde birlesip oykarariyla iste yapmaya basliycaz yapmiyanlar tembeler elencek ve orataya guzel bi grup cikcak amacim bu istiyen icqsau msn birksin istemiyende bos bos konusmasin ben sadece ilgilen adam mesaj satsin istiyorum..
NvAncE hatta değil  
Eski 29/03/2003, 05:38   #8 (permalink)
İptal Durumu

Alıntı:
Orjinal mesajı gönderen mustafa
herkesin işi de ciddî ha. bir kere de dalgasına adam arayan çıkmadı

bu arada mr. balyalı, "lapinliyor gibi oluyorum" filân diyerek sıyırmayı da geçtin sen. basbayağı lapinliyorsun bak bu hakâret sayılır şimdi değil mi?
lutfen threadimde bos bos konusmayin hoslanmiyorum bu tur tavirlardan burda insanlara ulasmaya calisiyorum sohpeti baska yerde yapin lutfen..
NvAncE hatta değil  
Eski 29/03/2003, 10:20   #9 (permalink)
Kurdoğlu

mustafa Adlı Üyenin Profil Grafiği

"insanlar konuşa konuşa..." atasözünü bu gibi durumlarda daha sıcak buluyorum.

buradakiler robot da değil, asker de müsâdenle arkadaşım, sosyal bir ortamda, ortaya bir lâf attığında, insanlar gırgır şamata cevaplar da verirler, espiri de yaparlar, cevap da verirler. buranın farkı ne?

tavsiyem, yazdığın şeyle ilgilenildiğinde sevin. açtığın thread 0 cevapla sap gibi ortada da kalabilirdi. şimdikinden daha çok netîce elde edemezdin.

ya da şöyle söyleyeyim, burada sâdece kaymak istiyorum, süt görmek istemiyorum demen tuhaf olur. burada yağlıca bir süt var. kaynatıp kaymağını almak sana kalmış. zîrâ burası iş ve işçi bulma kurumu da değil, help desk de değil. buraya bir thread açmak için kimseye para ödenmiyor. burası, herşeyden önce bir topluluk. düşün ki kahveye girdin, orataya konuşuyorsun. (kahve uymadı mı, uyanını siz bulun)
Önce besler, sonra kendi yer seni.
mustafa hatta değil  
Eski 29/03/2003, 12:05   #10 (permalink)
İptal Durumu

mustafas ne bicim adamisn ya istenmedigin yerde durulmaz kardesim gerkesiz gekesiz mesja atmaktna baska ise yaramiyon bari git baska yere at senin gibi konusacagimiza biseyler yaratmaya calisiyoz
NvAncE hatta değil  
Kapalı Konu

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı