![]() | |
| | #1 (permalink) |
| IT Manager Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Yerin kulağı vardır!!!... Ben yer miyim? Hayır yemem! Tuttuğu Takım: Koyu Fenerli
|
Makinanın birisine Windows 98 kurdum. Bunu Windows Server 2003 kurulu makinenin domainine dahil etmek istiyorum. Fakat bana "Windows ağ üstünde belirtilen güvenlik sağlayıcısını bulamadı. Buna ramen adı kullanmak istiyor musunuz?" şeklinde bir hata veriyor. Halbuki \\path yazdığımda server'ı görüyor. yinede şifre istiyor. Hangi kullanıcı adının şifresini istediğide belli değil. Kaynak: \\server2003\IPC$ olarak görünüyor. Kullandığım tüm şifreleride kabul etmiyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İstanbul
| Windows XP Home cannot join a domain, or can it? The option to join a domain is not available on an xp machine, but here are TWO alternatives Denemedim hiç. İhtiyacı olupda deneyen olursa, cevabı buraya bildirebilirse bizde öğrenmiş oluruz.
__________________ Fatih Demir |
| | |
| | #5 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
| gösterir network ayarlar kisminda yapilibiliyordu bu bir kac adimda oluyor. tüm win98 yamalarini kurtuktan sonra network özeliklerini kurcala oralarda bir yerdeysi ezberden bilmiyorum.. unutmadan win 2003 üzerine actigin kullanicinin aynisini ayni sifre ile win89 üzerindede acman gerekiyor
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Öncelikle Domain Controller da win98 makine için bir dns kaydı açman lazım.Daha sonra active directory users and computers ' e win98 içinkayıt açman lazım.Daha sonra join olmayı dene..Admin şifresi soracaktır.Buradada domain admin username ve password gir.Eğer herşey düzgün yapıldıysa join olacaktır.
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| hekır Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Istanbul
|
girebiliyormuş ancak win 98 clientlara group policy uygulanamıyormuş. ayrıca 98 in isim çözümleme yapabilmesi için server a wins kurmak gerekiyor. adreste nasıl sokulacağı vs. tartışılmış http://www.experts-exchange.com/Secu..._21163270.html
__________________ . |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İstanbul
| Alıntı:
__________________ Fatih Demir | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| hekır Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Istanbul
| ilginç. üye olmadan tek gösterime izin veriyor sanırım. çerezleri silince tekrar görebildim. en iyisi buradan cookie kabul etmemek ![]() ekran görüntüsü http://img259.imageshack.us/my.php?i...omainin4bc.png
__________________ . |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |