![]() | |
| | #4 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2006
| Alıntı:
Yaklaşık 150kb lık bir program gerekti bana ve bu programı VB6.0 la yapmak istemedim ocx felan uğraşmamak için vb.net ile yaptım, herşey normal ama Framework yüklemeden çalışmıyor. Ama program çok ufak yanında 30MB lık bir program daha yayınlamak saçma oluyor. Framework da 100lerce eklenti var ve benim programım en fazla 3-5 tane kullanıyor. Bunun daha kolay bir yolu yokmu olmazsa hangi programla yazayim ?.. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| çift çekirdek için termal macun şart mı? | ajnglagla | Donanım | 4 | 14/01/2007 18:17 |
| sanal klayve uygulamasını nasıl yaparım | lazozcan | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 7 | 09/12/2006 04:43 |
| .Net Framework 2.0 projelerini .Net Framework 1.1 de çalıştımak | tuncercetinkaya | ASP | 5 | 03/04/2006 00:02 |
| dizinin her elemanı için function çalıştırmak? | pirilti | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 08/09/2005 12:46 |
| Veritabanında her bir tablo için ayrı işlemci çalıştırmak!? | pirilti | Veritabanları & SQL | 5 | 16/06/2005 15:43 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |