![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
| Opera Mini: internette gezinmek için kolay kullanımlı güzel görünüşlü bir browser ve türkçe(s60,java,smartphone,pocket pc,s80,s90... gib pek çok platform da kullanılabiliyor.) MOVAMAIL: hotmail,yahoo,gmail,hotmail,imap ve pop3 destekli e-mail sunucularına bağlanıp email gönderip alabilirsiniz. J2ME detekleyen her cihazla çalışıyor. ancak maalesefki ücretsiz değil 60 günlük demo mobispine: mobil anında mesajlaşma programı. mesajlara fotoğraf,ses vs şeyler ekleyebiliyorunuz. J2ME destekleyen her cihazla çalışıyor. eMSN: mobil msn istemcisi. neredeyse tum msn özellikerini kullanabiliyor. J2ME destekleyen her cihazla çalışıyor. Remote Desktop for Mobiles: Cep telefonunuzdan PCnizi yönetmek için. J2ME destekleyen her cihazla çalışıyor. Chat2U : bluetooth üzerinden grup mesajlaşma programı. J2ME destekleyen her cihazla çalışıyor. -Bu programların hepsini kullanmış değilim. Aaa bu bende niye çalışmadı demeyin. Belki sizin telefonunuzdan veya programdan kaynaklanan bir sorun olabilir. Fakat ben programları çekerken tüm J2ME destekli cihazlarda çalışabilir diye çekmiştim. -Bu konuya yeni programlar ve oyunlar ekleyeceğim. İsterseniz sizde ekleyebilirsiniz ancak dikkat edilmesini istediğim tek nokta var. Eklediğiniz program veya oyun ücretsiz olsun. Ücretsiz demek crackli demek değildir. Bu mesajdaki MovaMail gibi istisnai durumlar olabilir ama buna değecek program/oyun olmalı. -Sadece belirli markalarda veya modellerde çalışan uygulamarın eklenmesi taraftarı değilim. Enson 03/04/2006 17:50 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: Dosyalar foruma yüklendi. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| midpssh-full: telnet, ssh1 ve ssh2 destekleyen bir istemci. mobil sysadminler için ideal ![]() MobileMule: Bu program ile PCde yüklü olan emule istemcinizi kontrol edebiliyorsunuz. Bir çeşit eMule remote control. Notepad: notepad. RSSReader: UTF8, win1251, win1252, win1254, ISO-8859-1, ISO-8859-2, ISO-8859-9 ve koi8 kodlamalarını sorunsuz gösterebiliyor. RSS/RDF dosyalarındaki tüm XML/HTML/RSS etiketlerini işleyebiliyor. Unit Converter: ısı, sıcaklık, ivme, açı, derece... gibi pek çok birimden bir birine dönüşüm yapmanızı sağlayan bir program. - Tüm programlar J2ME destekleyen her cihazla çalışıyor. Enson 03/04/2006 17:53 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: Dosyalar foruma yüklendi. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Ryu Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Dosyaları indirdiğip, zipli olanları arşivden çıkarmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayla karşılaştım: Alıntı:
__________________ Bu suya yazılan bir yazıdır... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Calculator: bilimsel hesap makinası. J2ME destekleyen her cihazla çalışıyor. periodicTable : periyodik tablo, kimyacılar iyi bilir J2ME destekleyen her cihazla çalışıyor.KVK Sözlük : KVK'nın hazırladığı 7000 kelimelik Türkçe-İngilizce sözlük. Jpeg View : Jpeg formatındaki görüntüleri izleyebilmek için. Gif View : Gif formatındaki görüntüleri izleyebilmek için. - Uygulamalar tüm J2ME destekli cihazlarla çalışıyor. Enson 03/04/2006 18:25 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Google: Googleda arama yapabilmek için. Gentle Player: SVG formatındaki dosyaları görüntüleebilmek için. Mail4ME: POP3 ve IMAP destekli e-posta istemcisi. Send FAX: Cep telefonu üzerinden fax gönderebilmek için. Virca: IRC istemcisi. - Uygulamalar tüm J2ME destekli cihazlarla çalışıyor. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Ryu Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Yeni düzenleme ve programlar için teşekkürler, istediğim dosyaları bu sayede edinebildim. Notepad dosyasını telefonda denedim, ancak hafıza kartına erişemediğini gördüm. Yani bu program ile txt dosyaları filan okuyup yazamıyorsunuz. Sadece programın kendi formatında dosya oluşturabiliyorsunuz. Belki bu konuyu benim gibi merak eden olmuştur. Opera mini'yi de denedim. Gerçekten çok başarılı... Remote Desktop for Mobiles programını denediğimde, pc'yi yönetmek için internet bağlantısı gerektirdiğini gördüm.
__________________ Bu suya yazılan bir yazıdır... |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
biraz da oyun vereyim. klasikleri siz de seversiniz sanırım. CheckersTTT_g : Dama chessters : Satranç Sokoban : sokoban işte daha ne diyeyim. ![]() SudokuSpot : vakit geçirmek için ideal tobi tetris : tetris Tüm oyunlar J2ME destekli cihazlarla çalışıyor. Enson 30/04/2006 03:39 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| BomberMan : bomber man Bomb Sweeper : mayın tarlası Yet Another Tetris : tetris Battle Ships : amiral battı Chinese Puzzle : çin daması Tüm oyunlar J2ME destekli cihazlarla çalışıyor. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |