![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 09/2005
|
Name Serverı Kendi Sunucumdan Nasıl Tanımlarım ? A kaydı ile name server tanımladıgımda türkticaret geçersiz name server hatası veriyor. Ayrıca php kodu ile otomatik name server nasıl tanımlanabilir ? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kodlarım, Canlarım... Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: » Delphi Bölümü «
|
Soketlerle filan çalışıyorsun herhalde. Başka nerde kullanıyor olabilirsin ki ? Ben bu konuda uzman değilim ama muhtemelen DNS kaydını tuttuğun sunucu kendi sunucunsa DNS kayıtlarının tutulduğu dosyaya erişebilirsin php ilede normal bir dosyadan okuma yazma yapar gibi yapabilirsin diye düşünüyorum. Kolay gelsin...
__________________ Haberbox | Tek Sevgi | Genel Seçimler | Magice Book | Yerel Seçimler Yaşamaya Değer Bir Hayattan, Sevmeye Değer Bir Aşktan, Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçmeyin... |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
ilk başta name server nasıl oluşturulur onu öğrenmem gerek ben bir name server oluşturdugumda türk ticaret geçersiz name server diyor ? Name serverı nasıl oluştura bilirim ben ? A NS Channame bunlardan hangisi ile nasıl eklerim name serverı? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kodlarım, Canlarım... Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: » Delphi Bölümü «
|
Sunucu işletim sistemi ne kullanıyorsun ?
__________________ Haberbox | Tek Sevgi | Genel Seçimler | Magice Book | Yerel Seçimler Yaşamaya Değer Bir Hayattan, Sevmeye Değer Bir Aşktan, Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçmeyin... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
ben gercekten anlamadim bu soruyu DNS server kurdunuzmu 2003 serverda
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
| Alıntı:
tanimlamakdan kastin ney bir dns server kurup beli bir domaini ipye ceviren bir satir eklemek mi istiyorsun? unutma o ekledigin domainismine sadece senin dnsini kullanan kisiler ulasabilir digerleri degil. Eger yapmak istedigin buysa ilgili konu hakkinda belgeler orgda dokuman olucak. bind9 kurulum ve yapilandirma altinda windowstada mantigi ayni. Sadece yapman gereken seyler farkli
__________________ www.fatihgenc.com | |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
mesela bir domaini yonlendirmek için ne yapıyoruz. ? dns lerine ns1.domain.com ns2.domain.com olarak girmiyormuyuz ? bende tüm domainleri kendi serverımı yönlendirmek için ns oluşturmak istiyorum. Ben mi anlatamıyorum acaba ? Çok mu karışık ? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |