![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2005
|
asp ile yaptığım sitede access kullanıyordum. ancak mssql'e geçmeye karar verdim. ancak asp scripti içinde mantıksal veri türleri için true ve false kullandım ve mssql'dede o alanları bit türünde yaptım . ancak veri türleri uyuşmuyor. bu durumda ne yapabilirim..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| en iyi şifreleme türü hangisi | scopus | PHP | 1 | 15/03/2007 21:52 |
| Mssql veri türünü değiştirme? | foradream | Veritabanları & SQL | 0 | 14/03/2007 20:22 |
| Ölçüt ifadesinde veri türü uyuşmazlığı. | zantanex | ASP | 4 | 23/02/2007 12:06 |
| access:ölçüt ifadesinde veri türü uyuşmazlığı | savask | Veritabanları & SQL | 4 | 04/02/2007 21:34 |
| mssql veri tabanı dosyası? | yukku | PHP | 2 | 14/02/2005 15:23 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |